Organizarea si coordonarea motivarii in cadrul evolutiei managementului

Trimisa la data: 2009-11-05
Materia: Management
Pagini: 270
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Roberta_St
Lucrare de licenta despre Organizarea si coordonarea motivarii in cadrul evolutiei managementului
Ofera managerilor numeroase informatii despre munca salariatilor si despre modul cum sunt apreciate de acestia, deciziile si actiunile conducerii.Ajuta salariatii sa inteleaga mai bine deciziile conducerii oficiale si sa le aplice corect.Diminuarea controlului managerial. Daca managerii stiu si simt ca organizarea informala este alaturi de ei, se vor simti mai putin constransi sa-i controleze pe lucratori pentru a fi siguri ca activitatea se desfasoara cum trebuie.Determina managerii sa planifice si sa actioneze mai atent. Este un avantaj al organizarii informale rareori recunoscut.

Managerii care inteleg forta organizarii informale stiu ca aceasta este un control si o contrapondere la folosirea discretionara a autoritatii lor oficiale. Managerii inteligenti introduc schimbari in grupurile pe care le conduc dupa o atenta chibzuire, deoarece stiu ca reactia adversa a grupurilor informale fata de deciziile si intentiile lor pot submina si subrezi actiunile proiectate. Ori, managerii doresc ca actiunile lor sa aiba succes, intrucat raspund in fata autoritatii superiorilor in caz de esec. Neajunsurile pe care le poate genera organizarea informala sunt:Produce rezistenta la schimbare. In special in cazul grupurilor informale puternice si stabile (ca membri si durata) exista riscul propagarii conformismului, rutinei si rezistentei la schimbare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Organizarea si coordonarea motivarii in cadrul evolutiei managementului

Lucrare de licenta despre Organizarea si coordonarea motivarii in cadrul evolutiei managementului
Cuprins

Capitolul I. Managementul, conotatii conceptuale..................................................3

Capitolul II. Evolutia managementului.................................20

Capitolul III. Previziunea si planificarea..................................36

Capitolul IV. Organizarea........................................65

Capitolul V. Coordonarea........................................115

Capitolul VI. Antrenarea - motivarea.................................147

Bibliografie................................................265

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Organizarea si coordonarea motivarii in cadrul evolutiei managementului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.