Organizarea si exercitatea controlului financiar propriu al SC Petrom Peco Braila

Trimisa la data: 2009-06-03
Materia: Management
Pagini: 32
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: karina
Lucrare de licenta despre Organizarea si exercitatea controlului financiar propriu al SC Petrom Peco Braila
Controlul financiar este si se manifesta ca functie a managementului, a conducerii, contribuind la îmbinarea si reglarea intereselor individuale si sociale într-un ansamblu unitar.

Acesta este implicat în toate activitatile economico-sociale. In prezent legislatia privind economia de piata în Romania a dus la diversificare in mod adecvata de agenti economici publici si privati.

Constituirea, functionarea si perfectionarea a ceea ce reprezinta managementul unui agent economic urmatoarele a avut loc pe baza noii legislatii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Organizarea si exercitatea controlului financiar propriu al SC Petrom Peco Braila

Lucrare de licenta despre Organizarea si exercitatea controlului financiar propriu al SC Petrom Peco Braila
Capitolul 1 CONTROLUL FINANCIAR- CONCEPTE SI CARACTERISTICI......1

1.1. Importanta si necesitatea controlului financiar in managementul unui agent economic........1
1.2. Caracteristicile controlului financiar...............5
1.3. Evidenta tehnico-operativa si contabila-obiect si sursa de informatii pentru control.............9

Capitolul 2 - CONTROLUL FINANCIAR-METODOLOGIE.........15
2.1. Exercitarea controlului financiar................15
2.2. Principalele procedee si tehnici de control financiare......16
Capitolul 3 - STUDIU DE CAZ PRIVIND

Capitolul 3 - ORGANIZAREA SI EXERCITAREA CONTROLULUI FINANCIAR DE GESTIUNE LA S.C.“PETROM Bucuresti”- Sucursala“ PECO” BRAILA.........26


CONCLUZII............29

BIBLIOGRAFIE.........32
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Organizarea si exercitatea controlului financiar propriu al SC Petrom Peco Braila". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.