Organizarea si functionalitatea economica al unui liceu economic

Trimisa la data: 2010-03-26
Materia: Economie
Pagini: 51
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andreea_Io
Lucrare de licenta despre Organizarea si functionalitatea economica al unui liceu economic
Indemnizatia de conducere se acorda personalului didactic cu functii de conducere si personalului didactic auxiliar si nedidactic de conducere (director, secretar-sef, contabil-sef). Aceasta indemnizatie se calculeaza la salariul de baza fiind in cazul directorului de 25-35%, revizuita anual in functie de performantele manageriale. In cazul personalului didactic, liceul constituie un fond de premii lunare prin aplicarea cotei de 2% asupra fondului de salarii. De asemenea, personalul din unitatile de invatamant beneficiaza de al 13-lea salariu, ce reprezinta un premiu anual de pana la un salariu mediu lunar de baza realizat in anul pentru care se face plata.

Pe langa acestea, in cheltuielile cu salariile mai sunt incluse si alte drepturi salariale acordate cum ar fi:Plati cu ora pentru depasirea normei didactice de predare de 18 sau 16 ore pe saptamana pentru profesori sau 4 ore pentru director. Tot aici se incadreaza si remunerarea personalului pentru activitatea depusa in timpul examenului de capacitate, sume ce se suporta din bugetul de stat. Pentru calcularea remuneratiei aferente fiecarui cadru didactic participant la examenul de capacitate salarul din grila se imparte la 72 si se inmulteste cu numarul de ore efectuate la examen, din care se retine 6.5% si impozit.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Organizarea si functionalitatea economica al unui liceu economic

Cuprins

Capitolul I Organizare si functionalitate la Liceul Economic nr. 1 Iasi...............3
1.1.Scurt istoric si obiect de activitate la Liceul Economic nr.1 Iasi................3
1.2 Organizarea interna a Liceul Economic nr. 1 Iasi.............4
1.3 Relatiile externe ale Liceul Economic nr. 1 Iasi.............9
1.4 Structura si evolutia veniturilor si cheltuielilor Liceul
Economic nr.1 Iasi................11

Capitolul II Fundamentarea indicatorilor de venituri si cheltuieli la Liceul Economic nr.1 Iasi...........12
2.1. Clasificatia veniturilor si cheltuielilor bugetare............12
2.2. Fundamentarea indicatorilor de venituri...........13
2.3. Fundamentarea indicatorilor de cheltuieli.........14
2.4. Bugetul de venituri si cheltuieli al liceului Economic nr.1 Iasi.............29

Capitolul III Finantarea cheltuielilor la Liceul Economic nr.1 Iasi..........30
3.1 Surse de finantare................30
3.2 Metode si tehnici prezente in finantarea cheltuielilor la Liceul Economic nr.1 Iasi..........32
3.3 Utilizarea creditelor bugetare si a mijloacelor banesti alocate. Plati pentru cheltuieli...............35

Capitolul IV- Organizarea si conducerea evidentei privind gestiunea financiara la Liceul Economic nr. 1 Iasi...............40
4.1 Evidenta tehnico operativa...............40
4.2 Evidenta contabila..............42

Bibliografie...............51

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Organizarea si functionalitatea economica al unui liceu economic". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.