Organizatia Natiunilor Unite

Trimisa la data: 2013-09-02
Materia: Stiinte Politice
Pagini: 112
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: vitavio
Lucrare de licenta despre Organizatia Natiunilor Unite
Criminalitatea devine astazi un fenomen deosebit de grav si periculos, imbracand chiar haina crimei organizate, generand o serie de consecinte negative si distructive asupra structurii si stabilitatii organizatiilor si institutiilor sociale. Intreaga omenire este martora a evolutiei fara precedent a criminalitatii in toate formele ei de manifestare. Criminalitatea aflata in continua crestere de la inceputul secolului nostru demonstreaza ca trebuie de luat masuri de anvergura. Masurile intreprinse contra acestui viciu al societatii, vizeaza in fond apararea oamenilor, a drepturilor sale inalienabile, deoarece omul sta la baza tuturor relatiilor sociale.

In ultimii 10 ani s-au mobilizat fortele internationale pentru a gasi solutii si metode de combatere a criminalitatii. O mare atributie in rezolvarea acestor probleme o are Organizatia Natiunilor Unite, care depune un mare efort in cotracararea acestui flagel, si aceasta ne dovedeste prin faptul cresterii numarului de state membre. Din an in an apar noi probleme care stau in fata organizatiei pentru a gasi metode de rezolvare. Totodata vedem ca ONU se implica practic in toate statele membre care au nevoie de ajutor - fapt ce ne demonstreaza ca este o organizatie cu caracter mondial.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Organizatia Natiunilor Unite

Cuprins

Introducere......................................4

Capitolul I. Istoricul aparitiei ONU............................9
1. Constituirea Organizatiei Natiunilor Unite.........................9
2. Congresele ONU pentru prevenirea si combaterea criminalitatii................................16
3. Institutiile ONU pentru prevenirea si combaterea criminalitatii.....................................29

Capitolul II. Activitatea ONU la etapa actuala.....................33
1. Institutii si strategii actuale de lupta contra
criminalitatii.......................................33
2. Masurile de combatere a criminalitatii in Republica Moldova........................................44

Capitolul III. Implicarea ONU in plan national.....................49
Ass1. Repere legislative internationale si nationale in combaterea traficului de fiinte umane...........................................49
Ass 2. Prevenirea si combaterea traficului de fiinte umane in Republica Moldova.....................................................58

Incheiere........................................91

Anexe:.....................................95

Bibliografie........................................110

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Organizatia Natiunilor Unite". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.