Organizatia nonguvernamentala

Trimisa la data: 2010-03-25
Materia: Limba Romana
Pagini: 55
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Irina_S
Lucrare de licenta despre Organizatia nonguvernamentala
In majoritatea tarilor europene, "exercitiile de viziune" aspura problemelor educationale, insotite de largi dezbateri publice, de implicarea unui numar mare si variat de actori sociali reprezinta realitati obisnuite. Actiunile si manifestarile "de escorta" - cele care insotesc lungul drum al deciziei privind orice schimbare semnificativa in domeniul politicilor publice - sunt ceva obisnuit.In Romania insa, acest lucru nu se intampla sau se intampla foarte rar. Atat dezbaterea de "tip expert", cat si cea publica nu au constituit de-a lungul mai multor decenii o prioritate ori un exercitiu firesc.

In plus, pentru comunitatea pedagogica din Romania, multe dintre problemele actuale si de viitor ale schimbarii educationale sunt inedite in termeni de mecanisme de functionare concreta si de solutii pe termen scurt sau lung. Proiectul isi propune atenuarea ratei abandonului scolar datorat fenomenelor de casatorie si sarcina la varste precoce, intalnite in comunitatile de romi. In plus, proiectul vizeaza stimularea interesului fata de scoala si constientizarea grupului-tinta asupra implicatiilor pe care le au casatoria si maternitatea la varsta adolescentei. Nu in ultimul rand, proiectul isi propune sustinerea si imbunatatirea parteneriatelor de tip scoala-comunitate la nivel local, creand premise pentru identificarea unor solutii viabile pentru diminuarea incidentei fenomenelor de casatorie si maternitate precoce in comunitatile rome.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Organizatia nonguvernamentala

Lucrare de licenta despre Organizatia nonguvernamentala
Cuprins

Capitolul I. Prezentarea generala a organizatiei - centrul educatia 2000+ ..............................4
Profilul institutional.........................4
Prezentare generala..........................4
Profilul profesional.............................6
Misiunea organizatiei.................................7
Alte organizatii similare..........................7
Expertiza in domeniu..........................10
Portofoliu de programe.......................14
Programe recent finalizate sau in curs de desfasurare.........16
Organizatii finantatoare.......................28
Partenerii interni si internationali ai organizatiei..........28
Prezentarea serviciilor oferite...................................28
Tipul de organizatie............................33
Analiza swot a organizatiei.........................35

Capitolul II. Descrierea comportamentului organizational si strategia de comunicare...................................36
Structura departamentala...............................36
Structura de organizare si conducere............................39
Definirea publicurilor organizatiei..............................40
Politica si strategia de comunicare..........................41
Relatiile cu presa, cu beneficiarii si cu donorii...............41
Functiile pr-ului............................42
Probleme strategice si optiuni strategice de solutionare........42

Capitolul III. Analiza programului: "dreptul la buna administrare si combaterea micii coruptii de la nivelul scolilor. Actiuni la firul ierbii" (2005-2006)...................................44

Capitolul IV. Concluzii..........................50

Bibliografie.................................52

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Organizatia nonguvernamentala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.