Originea semnificatiei culorilor si psihologia culorii - Testul Color Lucher

Trimisa la data: 2010-04-09
Materia: Psihologie
Pagini: 133
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: AndreeaMaria_R
Lucrare de licenta despre Originea semnificatiei culorilor si psihologia culorii. Testul Color Lucher
Numai in cadrul ultimei sute de ani aceasta situatie s-a schimbat material, la inceput cu sinteza vopselurilor de anilina, mai apoi cu derivatele carbunelui si cu oxizii metalici, astfel incat astazi putine lucruri pe care le facem au ramas la stadiul initial fara a fi vopsite, pictate sau colorate in parte sau in intregime.

Aceasta folosire in crestere a culorilor, combinata cu competitia si ea in crestere intre manufacturi pentru ridicarea vanzarilor a condus la o mare dezvoltare pe taramul psihologiei culorii. De exemplu, cei care produc zahar stiu ca nu trebuie sa pastreze produsul in ambalaj verde. Culorile isi au influenta lor asupra noastra si aceasta influenta este localizata in profunzimea materialului nostru fiziologic. In cazul lucrurilor pe care le cumparam suntem liberi sa alegem conform preferintelor proprii.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Originea semnificatiei culorilor si psihologia culorii - Testul Color Lucher

Lucrare de licenta despre Originea semnificatiei culorilor si psihologia culorii. Testul Color Lucher
Cuprins

Capitolul I. Psihologia culorii..............7

Capitolul II.Psihologia functionala.........15

Capitolul III. Culorile fundamentale si culorile auxiliare............18

Capitolul IV. Gruparea si notarea secventei de 8 culori.............21

Capitolul V. Anxietati, compensatii si conflicte...............24

VI. Intelesul celor 8 culori.............36

VII. Intelesul structural al perechilor de culori...............51


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Originea semnificatiei culorilor si psihologia culorii - Testul Color Lucher". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.