Originea si evolutia managementului industrial

Trimisa la data: 2010-11-24
Materia: Management
Pagini: 73
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Liliana_L
Lucrare de licenta despre Originea si evolutia managementului industrial
Decizia tarilor membre OPEC de a cvadrupla pretul petrolului a indus in intreaga lume inflatiei si recesiune, cele mai grav afectate fiind tarile in curs de dezvoltare. Aceasta noua povara s-a adaugat la dezechilibrele deja existente in aceste state si a condus la cronicizarea derapajelor in achitarea serviciului datoriei externe, fenomen cunoscut sub denumirea de criza datoriilor externe.Inceputa in anul 1982 criza datoriei externe a tarilor in curs de dezvoltare desi a inregistrat pana in anul 1988, unele progrese pe linia diminuarii efectelor sale negative, se gasea inca departe de o solutionare durabila.

La initiativa secretarului american al Trezorerie, Nicolas Brady la reuniunea Comitetului Interimar al FMI din martie 1989, se reia o idee avansata anterior de presedinte francez Mitterrand, respectiv sustinerea de catre comunitara internationala a reducerii datoriei externe a tarilor celor mai indatorate.Aceasta abordare semnifica, in fapt, recunoastere insolvabilitatii unora dintre tarile debitoare, carora rescadentarea datoriilor nu era de natura sa conduca la redresarea situatiei balantei lor de plati.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Originea si evolutia managementului industrial

Lucrare de licenta despre Originea si evolutia managementului industrial
Cuprins

Capitolul I. Origine si evolutie..........................3
1.1. Origine si evolutie..............................3
1.2. Cronologia evenimentlor...............................16

Capitolul II. Managementul calitatii...........................20
2.1. Consideratii generale.............................20
2.2. Etapele ierarhizate in asigurarea calitatii...............21
2.3. Importanta asigurarii calitatii..................25
2.4. Managementul calitatii totale TQM.....................30
2.5. Standardele internationale de calitate ISO..............33
2.6. Cercurile de calitate.................................34
2.7. Instrumentele de lucru in asigurarea calitatii..................38

Capitolul III. Cheltuielile statului pentru intreprinderi publice................................42
3.1 Forme ale cheltuielilor publice catre intreprinderile de stat: subventii si investitii..............................42
3.2 Domenii ale activitati economice beneficiare de resurse bugetare..............................................53
3.3 Resurse din fonduri speciale pentru intreprinderi publice...........................................67

Bibliografie....................................72

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Originea si evolutia managementului industrial". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.