PLAN DE AFACERI VITICOL

Trimisa la data: 0000-00-00
Materia: Management
Pagini: 58
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: marc_claudia27
INTRODUCERE
CAPITOLUL I. NOTIUNI TEORETICE
1.1. Introducere Planul De Afaceri - Notiune si Caracteristici 4
1.2. Necesitatea Elaborarii Planului De Afaceri 5
1.3. Scopul Elaborarii Planului De Afaceri; functiile planului de afaceri si rolul 6
1.4. Cadrul Legal 6
1.5. Cadrul Juridic 13
1.6. Etapele Infiintarii Unei Societati Comerciale 13
1.7.Planul De Afaceri 15
1.8.Managementul Firmei 22

CAPITOLUL II. SINTEZA PLANULUI DE AFACERI SI ABORDAREA PRACTICA
2.1. Descrierea solicitantului 29
2.2. Descrierea activitatii curente 30
2.3. Descrierea proiectului 33
2.4. PROIECTII FINANCIARE SI INDICATORI FINANCIARI 50
Concluzii
BIBLIOGRAFIE

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre PLAN DE AFACERI VITICOL

NOTIUNI TEORETICE

1.1. INTRODUCERE PLANUL DE AFACERI - NOTIUNE SI CARACTERISTICI

PLANUL DE AFACERI poate fi vazut ca un rezumat concis si cuprinzator. El prezinta imaginea actulala a afacerii,obiectivele si felul in care acestea se pot realiza,structura sa putind varia in functie de natura afacerii urmarite.
Planul de afaceri respecta prevederile pentru o finantare starp up vederea obtinerii unei finantari pentru modernizarea echipamentelor de productie si a utilajelor.

Planul de afaceri este un document scris care ofera o imagine de ansamblu a companiei, viitorului acesteia si a situatiei sale financiare. El explica situatia prezenta a firmei,ce planuri sunt de viitor,cum vom actiona ,cit de mult ne costa si care vor fi veniturile asociate.In general un plan de afaceri contine o descriere a companiei a produselor, a serviciilor a pietei-tinta,a planului de marketing,a strategiei de vinzari,o prezentare a documentelor financiare si a echipei de management.

In primul rind planul de afaceri este un instrument de lucru folosit pentru a incepe si de a derula o afacere care necesita resurse materiale, financiare si umane.Acesta este folosit atit pentru firme start-up pentru a-si trasa un itinerariu necesar cit si de companii deja existente pentru a-si putea indeplini cu success obiectivele stabilite.

Planul de afaceri constituie un instrument indispensabil intreprinzatorilor care creeaza o specietate sau cauta parteneri, managerilor care propun proiecte noi altor persoane sau institutii firmelor care doresc sa lanseze produse /servicii noi sau doar sa-si gestioneze mai bine activitatile institutiilor ce gestioneaza fonduri pentru proiecte de investitii.

Ceea ce trebuie retinut este ca rolul unui plan de afaceri nu este doar de a demonstra ca afacerea merita finantata ci in primul rind de a ghida inteprinzatorul inca din primul an de operare a afacerii. Planul de afaceri impune in primul rind auto disciplina inteprinzatorului.El schiteaza filozofia companiei precum si liniile directoare dupa care iti desfasoara activitatea.

Planul de afaceri nu reprezinta un formular ce trebuie completat la cererea unui ofiter de credite, un element birocratic ce trebuie realizat pentru a obtine o anumita suma din partea unui finantator. El reprezinta insusi esenta afacerii si transpune pe hirtie obiectivele inteprinzatorului necesitind astfel maxima atentie si seriozitate.

In mod general, planul de afaceri se poate referi la :
1. promovarea unei intreprinderi ;
2. lansarea unui proiect important in cadrul unei intreprinderi existente.

Planul de afaceri este documentul care sintetizeaza rezultatele activitatilor de cercetare, concepere si dezvoltare a unor proiecte privind crearea unei noi intreprinderi, a unui produs si/ sau a unui serviciu.
Planul de afaceri este un document scris care descrie natura afacerii,piata tinta,avantajele pe care afacerea le va avea asupra competitorilor,precum si resursele si aptitudinile de care dispun propietarii afacerii.El este un document de reflectare cit mai exact a activitatii companiei pe un anumit interval de timp, de regula 12 luni luind in calcul perioada urmatoare (2 pana la 4 ani). Putine companii planifica activitatea pentru mai mult de cinci ani datorita nesigurantei ce caracterizeaza aceste previziuni.

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "PLAN DE AFACERI VITICOL". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.