Pachetele de servicii turistice intr-o agentie de turism

Trimisa la data: 2010-08-12
Materia: Turism
Pagini: 90
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gina_T
Lucrare de licenta despre Pachetele de servicii turistice intr-o agentie de turism
Turismul reprezinta un fenomen economico - social propriu civilizatiei moderne, acesta constituind astazi prin continutul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice si sociale pentru un numar tot mai mare de tari ale lumii. Receptiv la prefacerile civilizatiei contemporane, turismul evolueaza sub impactul acestora, dinamica sa integrandu-se procesului general de dezvoltare .

Turismul organizat a aparut o data cu afirmarea turismului ca fenomen de masa. Organizarea activitatilor turistice se realizeaza de catre diversi agenti economici din turism. Acestia sunt persoane juridice, societati comerciale, cu capital de stat, privat sau mixt, societati familiale sau persoane fizice care presteaza servicii specifice acestei activitati: hoteluri, restaurante, societati de transport, tratament balnear, servicii de agrement etc.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Pachetele de servicii turistice intr-o agentie de turism

Cuprins

Introducere............3

Capitolul I Agentia de turism.........5

Capitolul II Structura si operatiunile tehnice ale agentiei de turism......26

Capitolul III Producerea si comercializarea pachetelor de servicii turistice............44

Capitolul IV Studiu de caz privind activitatea agentiei "Neo tour international SRL.........69

Concluzii..........83

Anexe............85

Bibliografie...........88Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Pachetele de servicii turistice intr-o agentie de turism". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.