Paralizia obstetricala de plex brahial tip Erb Duchenne

Trimisa la data: 2010-04-18
Materia: Medicina
Pagini: 78
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: lex_md
Lucrare de licenta despre Paralizia obstetricala de plex brahial tip Erb Duchenne
Curbele trasate arata o puternica dependenta a curentului anodic ia(mA) din tub, de curentul de incalzire a filamentului if, precum si domeniul optim de lucru (linia continua) care asigura un flux constant de electroni pe anticatod si, in final, o intensitate constanta a radiatiei X.Anodul este constituit dintr-o piesa metalica, masiva, de obicei din cupru, care prezinta sapte orificii: unul pentru accesul fluxului de electroni in interiorul cavitatii unde se afla tinta (anticatodul); patru (numite si ferestre) pentru a permite iesirea radiatiei X; iar alte doua pentru intrarea si iesirea apei de racire. Orificiile de emergenta a radiatiilor X au cate o fereastra de beriliu de circa 1-2 mm grosime, care absoarbe radiatiile X foarte moi si electronii produsi prin efecte secundare.

Anticatodul reprezinta tinta fascicolului de electroni si are o pozitie inclinata fata de directia acestuia cu un unghi de 800-900. anticatodul are o forma plata si este construit dintr-un metal de puritate foarte inalta ca Al, Cu, Cr, Ag, Mo, care permite obtinerea unor radiatii X de lungimi de unda bine stabilite. Dispunerea anticatodului in masa metalica a anodului este prezentata in figura 4, unde: 1 este anodul; 2 este anticatodul; 3 - focarul propriu-zis; 4 - focarul termic sau real; iar 5 este focarul efectiv sau optic.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Paralizia obstetricala de plex brahial tip Erb Duchenne

Cuprins

Introducere.......3

Capitolul I Radiatiile x utilizate in analiza difractometrica[1]....4
1.1 Radiatiile X: producere, spectru.......4
1.2 Monocromatizarea radiatiei x in vederea utilizarii in analiza difractometrica........9
1.3 Metoda focalizarii bragg-brentano [2].........17
1.4 Spectrul si linia de difractie [3]........19

Capitolul II Difractometrul DRON UM-1..........42
2.1 Destinatie. Descriere generala[6]......42
2.2 Scheme roentgenoptice ale difractometrului.......47
2.3 Constructia si functionarea partiilor componente......48
2.4 Goniometrul GUR-8.......49

Capitolul III Procedura experimentala pentru exploatarea difractometrului DRON-UM1.........57
3.1 Reglarea difractometrului DRON-UM1.......57
3.2 Programul de achizitia spectrelor de difractie "express"......63
3.3. Obtinerea spectrului etalon si interpretarea lui[4].......69

Concluzii.........77

Bibliografia......78

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Paralizia obstetricala de plex brahial tip Erb Duchenne". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.