Particularitati ale asigurarii in cazul creditului imobiliar

Trimisa la data: 2010-03-30
Materia: Economie
Pagini: 85
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andra_S
Lucrare de licenta despre Particularitati ale asigurarii in cazul creditului imobiliar
Pana nu demult, majoritatea produselor de asigurare se distribuiau in special cu ajutorul agentiilor sau brokerilor, nefiind necesare niste investitii enorme pentru a se crea o retea de distributie a produselor.Pana la aparitia Internetului, vechii asiguratori erau bine protejati impotriva noilor companii de asigurari aparute, iar acum acesta, asigura posibilitatea noilor companii de a intra rapid pe piata asigurarilor la un cost rezonabil.

"Datorita internetului piata asigurarilor este intr-o transparenta aflate in crestere, in conditiile in care informatiile despre produse si preturi sunt mult mai accesibile, barierele de intrare pe piata fiind combinate cu intensificarea concurentei si fortarea in jos a preturilor".1

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Particularitati ale asigurarii in cazul creditului imobiliar

Cuprins

Capitolul I Notiuni teoretice in asigurari...............3

Capitolul II. Rolul informatici in asigurari............24

Capitolul III. Asigurarea riscurilor financiare.........38

Capitolul IV Creditul ipotecar...............52

Capitolul V. Studiu de caz privind asigurarea creditului ipotecar la SC BCR-Asigurari SA............66

Studiu de caz..............73

Concluzii si propuneri............78

Bibliografie...............80


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Particularitati ale asigurarii in cazul creditului imobiliar". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.