Particularitati ale calculului si evidentei TVA prin sistem informatic si ale jurnalului de vanzari

Trimisa la data: 2010-07-11
Materia: Economie
Pagini: 71
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_I
Lucrare de licenta despre Particularitati ale calculului si evidentei TVA prin sistem informatic si ale jurnalului de vanzari
Actiunile emise de societate sunt nominative, egale ca valoare si confera actionarilor drepturi si obligatii indivizibile. Ele poarta semnatura a doi administratori, iar forma si continutul lor vor fi stabilite de Consiliul de administratie in conditiile prevazute de lege. Posesorii de actiuni au atat drept de preferinta la subscriptia de noi actiuni emise de societate, cat si drept de preemtiune la achizitionarea actiunilor pe care orice actionar doreste sa le instraineze.

Posesiunea unei actiuni atrage adeziunea de drept la statutul societatii. Societatea nu recunoaste decat un singur posesor pentru fiecare actiune.
Actiunile sunt liber cesibile intre actionari prin declaratia facuta in registrul de actiuni al societatii, conform legii. Cesiunea actiunilor catre terti se poate face numai pe baza aprobarii Adunarii Generale a actionarilor adoptata cu respectarea cvorumului si conditiilor stabilite pentru adunarile generale extraordinare, dar numai dupa acordarea dreptului exercitiului de preferinta de minim doua luni.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Particularitati ale calculului si evidentei TVA prin sistem informatic si ale jurnalului de vanzari

Cuprins

Capitolul I Analiza sistemului informational existent........3

Capitolul II. Proiectaraea generala a sistemului informatic........36

Capitolul III. Proiectarea de detaliu a sistemului informatic......52

Capitolul IV. Prezentarea programului informatic........65Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Particularitati ale calculului si evidentei TVA prin sistem informatic si ale jurnalului de vanzari". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.