Particularitati ale calculului si evidentei TVA prin sistem informatic si ale jurnalului de vanzari

Trimisa la data: 2010-07-11 Materia: Economie Pagini: 71 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Horia_I
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Particularitati ale calculului si evidentei TVA prin sistem informatic si ale jurnalului de vanzari
Actiunile emise de societate sunt nominative, egale ca valoare si confera actionarilor drepturi si obligatii indivizibile. Ele poarta semnatura a doi administratori, iar forma si continutul lor vor fi stabilite de Consiliul de administratie in conditiile prevazute de lege. Posesorii de actiuni au atat drept de preferinta la subscriptia de noi actiuni emise de societate, cat si drept de preemtiune la achizitionarea actiunilor pe care orice actionar doreste sa le instraineze.

Posesiunea unei actiuni atrage adeziunea de drept la statutul societatii. Societatea nu recunoaste decat un singur posesor pentru fiecare actiune.
Actiunile sunt liber cesibile intre actionari prin declaratia facuta in registrul de actiuni al societatii, conform legii. Cesiunea actiunilor catre terti se poate face numai pe baza aprobarii Adunarii Generale a actionarilor adoptata cu respectarea cvorumului si conditiilor stabilite pentru adunarile generale extraordinare, dar numai dupa acordarea dreptului exercitiului de preferinta de minim doua luni.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Particularitati ale calculului si evidentei TVA prin sistem informatic si ale jurnalului de vanzari

Cuprins

Capitolul I Analiza sistemului informational existent........3

Capitolul II. Proiectaraea generala a sistemului informatic........36

Capitolul III. Proiectarea de detaliu a sistemului informatic......52

Capitolul IV. Prezentarea programului informatic........65Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Particularitati ale calculului si evidentei TVA prin sistem informatic si ale jurnalului de vanzari". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.