Particularitati ale rentabilitatii economice intr-o rafinarie

Trimisa la data: 2010-07-24 Materia: Economie Pagini: 108 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Daniela_C
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Particularitati ale rentabilitatii economice intr-o rafinarie
Prin incheierea Acordului de asociere la Uniunea Europeana (Acordul European), Romania s-a angajat ireversibil pe calea integrarii europene. Strategia nationala de pregatire a aderarii Romaniei la UE, adoptata la Snagov in iunie 1995, a jalonat etapele procedurale si actiunile ce urmau a fi intreprinse in procesul de apropiere de structurile comunitare.

Constienta de deficientele si intarzierile semnalate in Avizul Comisiei Europene din iulie 1997, Romania a accelerat ritmul reformelor economice si institutionale. Statutul de candidat la aderare dobandit in urma Consiliului European de la Luxemburg si oficializat odata cu lansarea procesului de negocieri si aderare la UE, din martie a.c., marcheaza un nou stadiu al relatiilor cu Uniunea si implica asumarea de responsabilitati sporite in indeplinirea criteriilor de la Copenhaga, in alinierea la normele si practicile comunitare.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Particularitati ale rentabilitatii economice intr-o rafinarie

Lucrare de licenta despre Particularitati ale rentabilitatii economice intr-o rafinarie
Cuprins

Introducere - Privatizarea si restructurarea din perspectiva integrarii in U.E. si realizarii economiei de piata functionale..............5

Capitolul I Rentabilitatea - indicator de maxima sinteza al eficientei economice............13

Capitolul II Analiza rentabilitatii economice..............29

Capitolul III Analiza rentabilitatii economico - financiare la S.C. "RAFISERV PETROBRAZI" S.A...............47

Capitolul IV Cai si modalitati de crestere a rentabilitatii in cadrul S.C. "RAFISERV PETROBRAZI" S.A.............86

Capitolul V Concluzii.....................104

Bibliografie................108
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Particularitati ale rentabilitatii economice intr-o rafinarie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.