Particularitati ale resurselor umane in cadrul organizatiei

Trimisa la data: 2010-05-11
Materia: Resurse Umane
Pagini: 72
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florin_Ro
Lucrare de licenta despre Particularitati ale resurselor umane in cadrul organizatiei
Resursele umane reprezinta dupa cum au reusit sa demonstreze Wright, McMahan si McWilliams, acele resurse ale firmei care indeplinesc criteriile necesare pentru a fi considerate sursa principala de asigurare a competitivitatii necesare, deoarece resursele umane sunt valoroase, rare, dificil de imitat si, relativ de neinlocuit.

Toate celelalte resurse ale organizatiei sunt importante si folositoare, insa resursele umane si managementul lor sunt foarte importante si foarte valoroase in confruntarea cu necunoscutul.Resursele umane sunt singurele resurse capabile sa produca toate celelalte resurse aflate la dispozitia unei organizatii.Oamenii sunt resursele active ale organizatiei, deoarece potentialul lor, experienta si pasiunea oamenilor, initiativele si dezvoltarea lor contribuie activ la cresterea eficientei si eficacitatii organizationale. Fara prezenta activa a omului este pur si simplu imposibil ca o organizatie sa-si atinga obiectivele.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Particularitati ale resurselor umane in cadrul organizatiei

Cuprins

Capitolul I Rolul si particularitatile resurselor umane in cadrul organizatiei..........3

Capitolul II Prezentarea firmei - SC XYZ SA...........13

Capitolul III Analiza gestiunii resurselor umane........37

Capitolul IV Propuneri si eficienta economica a propunerilor.........60
Propuneri..........60
Organizarea mai buna a locurilor de munca........62
Elaborarea unui sistem de evaluare a personalului........63
Imbunatatirea recrutarii si selectiei personalului.......66
Cresterea productivitatii...........71
Eficienta economica a propunerilor.......71

Bibliografie...........72Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Particularitati ale resurselor umane in cadrul organizatiei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.