Particularitati ale turismului de afaceri si congrese in cadrul unei zone

Trimisa la data: 2010-02-06
Materia: Turism
Pagini: 82
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dan_O
Lucrare de licenta despre Particularitati ale turismului de afaceri si congrese in cadrul unei zone
Timisoara este asezata la intretaierea paralelei 45º47' latitudine nordica, cu meridianul 21º12' longitudine estica, aflandu-se in sud-vestul campiei Tisei, in zona de divagare Timis - Bega, intr-unul din putinele locuri pe unde se puteau traversa intinsele mlastini formate de apele celor doua rauri, care pana acum 200 de ani acopereau in fiecare primavara, cu o panza de apa galbuie suprafata cuprinsa intre dealurile Lipovei si cele ale Silagiului.

In partea de nord-est si de nord se afla terasa dintre Giarmata-Vii si Dumbravita, cu inaltimea medie de circa 100 m. Aceasta terasa a Begai, a avut initial altitudinea de 25 - 30 m fata de albia raului, dar a suferit o miscare de subsidenta, astfel incat astazi, altitudinea ei e de circa 10 m deasupra nivelului raului. Miscarea de subsidenta e dovedita prin faptul ca cele doua straturi de loess care se gasesc sub patura de sol brun-roscat de padure se afla la nivelul luncii inundabile, iar depozitele de terasa sunt scufundate sub nivelul actual al raului.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Particularitati ale turismului de afaceri si congrese in cadrul unei zone

Cuprins

Introducere...........3

Capitolul I Timisoara - situare si resurse............5

Capitolul II Premisele dezvoltarii turismului de afaceri..........26

Capitolul III Turismul de reuniuni, congrese si profesional..........34

Capitolul IV Circulatia turistica............57

Capitolul V Perspectivele camerei de comert, industrie si agricultura, timisoara (cciat)............62

Concluzii............79

Bibliografie...........81

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Particularitati ale turismului de afaceri si congrese in cadrul unei zone". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.