Particularitati de ingrijire ale bolnavilor cu ciroza hepatica

Trimisa la data: 2010-05-10
Materia: Medicina
Pagini: 62
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Aura_I
Lucrare de licenta despre Particularitati de ingrijire ale bolnavilor cu ciroza hepatica
Nursingul inseamna sa ajuti individul ,fie acesta bolnav sau sanatos sa-si afle calea spre sanatate sau recuperare,sa ajuti individul ,fie bolnav sau sanatos ,sa-si foloseasca fiecare actiune pentru a promova sanatatea sau recuperarea, cu conditia ca acesta sa aiba taria,vointa sau cunoasterea necesara pentru a o face si sa actioneze in asa fel incat sa isi poarte singur de grija cat mai curand posibil .

Ingrijirea este un concept fundamental in nursingul profesionist,este esenta nursingului .ingrijirea se spune in latina "cura " care inseamna a ingriji,a veghea ,a ajuta la recuperarea sanatatii, adica ingrijire inseamna a stabilii legaturi, a lega relatii sociale , a fi gata sa intri in relatie cu pacientul.Asistenta medicala este pregatita printr-un program de studiu care include promovarea sanatatii ,prevenirea imbolnavirilor ,ingrijirea pacientiilor fizic ,mental ,a celor cu deficiente ,indiferent de varsta in orice unitate sanitara sau in orice situatie la nivel de comunitate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Particularitati de ingrijire ale bolnavilor cu ciroza hepatica

Cuprins

Capitolul I Introducere.........3

Capitolul II Scopul si motivatia lucrarii........6

Capitolul III Date stintifice despre ciroza hepatica ......7

Capitolul IV Rolul asistentei medicale..........24

Capitolul V Metode si mijloace de lucru.........26

Capitolul VI Studiu de caz ........27

Capitolul VII Concluzii.......61

Bibliografie........62

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Particularitati de ingrijire ale bolnavilor cu ciroza hepatica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.