Particularitati privind analiza diagnostic a viabilitatii economice si manageriale la o firma

Trimisa la data: 2010-04-15
Materia: Economie
Pagini: 41
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Costin_To
Lucrare de licenta despre Particularitati privind analiza diagnostic a viabilitatii economice si manageriale la o firma
Se remarca o imbunatatire a structurii pe grupe de varsta a colectivului, ceea ce confera o mai usoara adaptare la noile tehnici si tehnologii , o capacitate de efort mai mare si, implicit, productivitate mai mare.Din structura personalului mai rezulta ca:muncitorii au ponderea cea mai ridicata (86,07% in 1999 din care 86,82% muncitori calificati). Personalul TESA detine 4,01% din numarul salariatilor ceea ce reprezinta un nivel mediu.

In cadrul salariatilor cu studii superioare 62,2% reprezinta inginerii, 32,9%-economistii, ceea ce inseamna o situatie buna pentru o societate ce doreste sa-si imbunatateasca situatia economico-financiara, actiune ce necesita decizii cu grad mare de fundamentare economica.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Particularitati privind analiza diagnostic a viabilitatii economice si manageriale la o firma

Cuprins


Capitolul I.Diagnosticarea viabilitatii economice si manageriale........11
I.1 Documentarea preliminara............11
I.2 Identificarea si interpretarea simptomelor semnificative.......23
I.3 Puncte forte economice si manageriale la SC Tetris SA.........33
I.4 Puncte slabe economice si manageriale...........36
I.5 Recomandari strategico-tactice privind amplificarea potentialului de viabilitate economica si manageriala a societatii comerciale.........37

Capitolul II. Strategia SC. Tetris SA ............39
II.1 Misiunea firmei ..........39
II.2 Obiective strategice ..........39
II.3 Optiuni strategice .........40
II.4 Dimensionarea resurselor alocate..........42
ii.5 Precizarea termenelor.......42
ii.6 Stabilirea avantajului competitiv........42
ii.7 Elaborarea strategiei globale.........43
ii.8 Implementarea strategiei.........44

Capitolul III. Reproiectarea manageriala a SC. Tetris SA........46
III.1 Reproiectarea subsistemului metodologic.........46

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Particularitati privind analiza diagnostic a viabilitatii economice si manageriale la o firma". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.