Particularitati privind calculatia costurilor bugetate in cadrul unei societati

Trimisa la data: 2010-06-23
Materia: Economie
Pagini: 100
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bogdan_O
Lucrare de licenta despre Particularitati privind calculatia costurilor bugetate in cadrul unei societati
S.C. Uzinele Sodice Govora S.A. are ca obiect de activitate producerea si comercializarea de produse sodice ( soda calcinata usoara si grea , soda caustica ) , derivati de produse sodice ( silicat de sodiu solid si lichid , sulfura de sodiu , detergenti , var , site moleculare si zeoliti ) , precum si produse secundare rezultate la fabricarea produselor sodice ( carbonat de calciu , CO2 , clorura de calciu ) , presteaza servicii de asistenta tehnica in tara si strainatate , efectueaza operatiuni de comert exterior , de studii si cercetari pentru promovarea initiativelor de interes national in domeniul de activitate al societatii.

Obiectul de activitate conform statutului a fost modificat in urma Cererii de inscriere de mentiuni nr .98/ 08.01.1992 cu urmatoarele : activitati de oferire , contractare de contracte privind exportul de instalatii complexe de produse sodice , in calitate de " contractor general " , " proiectant general " si "furnizor general " , incluzand livrarile de : servicii ingineresti ( licenta , know-how , documentatie tehnica si asistenta de specialitate ) , furnituri ( echipamente si materiale din tara si import prin subfurnizori ) , lucrari de constructii montaj prin subcontractare , comercializare marfuri industriale si neindustriale .

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Particularitati privind calculatia costurilor bugetate in cadrul unei societati

Cuprins


Capitolul I Caracterizarea generala a societatii............3
1.1. Scurt istoric al S.C. Uzinele Sodice Govora S.A.........3
1.2. Specificul activitatii societatii...........5

Capitolul II Calculatia costurilor - obiectiv fundamental al contabilitatii de gestiune..........15
2.1. Tipuri de calculatie...........16
2.2. Calculatia costurilor bugetate.............21
2.3. Tipuri de bugete...........27

Capitolul III Calculatia costurilor la SC Uzinele Sodice Govora SA.................31
3.1. Structura organizatorica si procesul tehnologic...........31
3.2.Etapele calculatiei si constructia bugetelor............47

Capitolul IV Controlul bugetar...........64
4.1. Controlul costurilor directe........66
4.2. Controlul costurilor indirecte......78
4.3. Urmarirea si controlul in contabilitate............91

Concluzii si propuneri...............95

Bibliografie.............98

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Particularitati privind calculatia costurilor bugetate in cadrul unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.