Particularitati privind contractele bursiere futures cu instrumente sintetice si indicii bursei de marfuri

Trimisa la data: 2010-06-16
Materia: Economie
Pagini: 84
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Diana_S
Lucrare de licenta despre Particularitati privind contractele bursiere futures cu instrumente sintetice si indicii bursei de marfuri
Casa Romana de Compensatie este constituita ca societate pe actiuni din august 1998 cu un capital social de 1,78 miliarde lei, avand 50 de actionari ce detin 1780 de actiuni cu valoare nominala de 1 milion lei. Un actionar CRC poate detine minim 10 si maxim 100 de actiuni. CRC a preluat din septembrie 1998 activitatea fostului Departament de Compensare al BMFM Sibiu. Evidenta, compensarea si decontarea tranzactiilor se realizeaza cu un program de conceptie proprie.

La sfarsitul anului 1997, CRC in colaborare cu BMFM Sibiu a elaborat programul de clearing folosit de agentiile de brokeraj pentru tranzactiile clientilor.Casa Romana de Compensatie este singura societate de compensare infiintata conform Ordonantei 69/1997, ordonanta ce reglementeaza activitatea burselor de marfuri in Romania. Activitatea acestei institutii a fost controlata de Banca Nationala a Romaniei in decembrie 1997.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Particularitati privind contractele bursiere futures cu instrumente sintetice si indicii bursei de marfuri

Cuprins

Capitolul I. Bursa. Contracte bursiere............2
I.1 Istoricul burselor de marfuri ...........2
I.2 Bursa - definire si caracteristici............8
I.3 Contractele bursiere............11
I.4 Bursa monetar-financiara si de marfuri Sibiu........18

Capitolul II. Pietele futures.........28
II.1 Elemente definitorii ale pietelor futures..........28
II.2 Tranzactii cu contracte futures si optiuni.........37
II.3 Operatiuni cu titluri financiare derivate..........45

Capitolul III. Indicii bursieri. Futures cu instrumente sintetice .....55
III.1 Caracteristicile indicilor bursieri........55
III.2 Contractul futures .........61
III.3 Optiuni pe contracte futures avand ca suport indicele bet(rol).........78Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Particularitati privind contractele bursiere futures cu instrumente sintetice si indicii bursei de marfuri". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.