Particularitatile procesului de tex mining

Trimisa la data: 2010-04-25
Materia: Informatica
Pagini: 84
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Denisa_B
Lucrare de licenta despre Particularitatile procesului de tex mining
Dintre variatele metode clasice de analiza a datelor, modelele oferite de statistica sint cele mai apropiate de data mining. Intelegerea legaturii dintre cele doua domenii ar permite o mai buna delimitare a celui mai nou dintre ele. In acest sens se impune precizarea ca metode clasice apartinind statisticii au fost folosite pentru realizarea multora dintre analizele care acum se realizeaza prin data mining.Printre ele se regasesc construirea modelelor predictive sau descoperirea asocierilor in baze de date. Fiecarei componente de baza a tehnicilor de mining ii corespunde o metoda echivalenta din statistica si este foarte adevarat ca, daca nu toate, atunci o mare parte din prelucrarile realizate prin mining pot fi obtinute si prin metode pe care le regasim in statistica.

Ceea ce atrage insa multi analisti catre domeniul nou format este relativa usurinta cu care pot fi descoperite noi informatii, spre deosebire de metodele statistice, care permit numai regasirea si verificarea unor template-uri.Accesibilitatea noului domeniu este evidentita in multe moduri.De exemplu, data mining este intotdeauna un proces in care nu se vor regasi ipoteze care sa fie verificate, in timp ce majoritatea metodelor statistice presupun elaborarea prealabila a unor ipoteze, statisticienii fiind nevoiti sa elaboreze ecuatiile care descriu ipotezele.Spre deosebire, intr-un proces de data mining aceste ecuatii sint elaborate automat.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Particularitatile procesului de tex mining

Lucrare de licenta despre Particularitatile procesului de tex mining
Cuprins

Data mining................3

Text mining................18

Procesul de text mining...........36

Identificarea si regasirea evenimentelor.............48

In articole de presa..........75

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Particularitatile procesului de tex mining". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.