Particularizari ale algebrei liniare numerice prin aplicatii ale Poo in C

Trimisa la data: 2009-07-12 Materia: Informatica Pagini: 67 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Madalina_O
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Particularizari ale algebrei liniare numerice prin aplicatii ale Poo in C
Actiunea (executia) in programarea orientata-obiect este initiata prin transmitarea unui mesaj catre un agent (un obiect) responsabil de efectuarea respectivei actiuni. Mesajul codifica cererea unei actiuni si este insotit de informatii aditionale (argumente) necesare pentru a duce la bun sfarsit actiunea indicata. Receptorul este obiectul catre care este trimis mesajul. Daca receptorul accepta mesajul, accepta implicit si responsabilitatea de a efectua actiunea indicata. Ca raspuns la mesaj receptorul va executa o anumita cerere pentru a satisface cererea. Un principiu esential al acestei paradigme este ascunderea informatiei vizavi de transmiterea mesajelor, cu alte cuvinte clientul care trimite cererea nu are nevoie (si uneori nici voie) sa cunoasca mijloacele efective prin care este onorata cererea.

Din perspectiva abstractizarii, ascunderea informatiei (information hiding) reprezinta omisiunea intentionata a detaliilor in dezvoltarea reprezentarii unei abstractiuni. Principiul ascunderii informatiei se regaseste si in programarea prin limbajele conventionale (programarea structurata) sub forma apelurilor de proceduri (sau functii). Exista insa doua diferente: in primul rand apelul unei proceduri nu desemneaza in mod explicit un receptor, iar in al doilea rand in programarea orientata-obiect interpretarea mesajului (metoda folosita pentru a raspunde cererii transmise) este determinata de receptor, putand varia astfel prin raportarea la receptori diferiti
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Particularizari ale algebrei liniare numerice prin aplicatii ale Poo in C

Cuprins

Prefata............................................3

Capitolul I. Principii ale POO.........................................4
1.1. Introducere in universul obiectelor............................4
1.2. Caracteristicile de baza ale obiectelor si lucrului cu obiecte...........................................8
1.3. Clase si obiecte in C++........................................17

Capitolul II. Exemple de aplicatii ale POO in C++......................33
2.1. Punctul si probleme asupra punctului............................33
2.2. Vectori in spatiu.....................................40

Bibliografie..........................................66
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Particularizari ale algebrei liniare numerice prin aplicatii ale Poo in C". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.