Particularizari ale algebrei liniare numerice prin aplicatii ale Poo in C

Trimisa la data: 2009-07-12
Materia: Informatica
Pagini: 67
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Madalina_O
Lucrare de licenta despre Particularizari ale algebrei liniare numerice prin aplicatii ale Poo in C
Actiunea (executia) in programarea orientata-obiect este initiata prin transmitarea unui mesaj catre un agent (un obiect) responsabil de efectuarea respectivei actiuni. Mesajul codifica cererea unei actiuni si este insotit de informatii aditionale (argumente) necesare pentru a duce la bun sfarsit actiunea indicata. Receptorul este obiectul catre care este trimis mesajul. Daca receptorul accepta mesajul, accepta implicit si responsabilitatea de a efectua actiunea indicata. Ca raspuns la mesaj receptorul va executa o anumita cerere pentru a satisface cererea. Un principiu esential al acestei paradigme este ascunderea informatiei vizavi de transmiterea mesajelor, cu alte cuvinte clientul care trimite cererea nu are nevoie (si uneori nici voie) sa cunoasca mijloacele efective prin care este onorata cererea.

Din perspectiva abstractizarii, ascunderea informatiei (information hiding) reprezinta omisiunea intentionata a detaliilor in dezvoltarea reprezentarii unei abstractiuni. Principiul ascunderii informatiei se regaseste si in programarea prin limbajele conventionale (programarea structurata) sub forma apelurilor de proceduri (sau functii). Exista insa doua diferente: in primul rand apelul unei proceduri nu desemneaza in mod explicit un receptor, iar in al doilea rand in programarea orientata-obiect interpretarea mesajului (metoda folosita pentru a raspunde cererii transmise) este determinata de receptor, putand varia astfel prin raportarea la receptori diferiti

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Particularizari ale algebrei liniare numerice prin aplicatii ale Poo in C

Cuprins

Prefata............................................3

Capitolul I. Principii ale POO.........................................4
1.1. Introducere in universul obiectelor............................4
1.2. Caracteristicile de baza ale obiectelor si lucrului cu obiecte...........................................8
1.3. Clase si obiecte in C++........................................17

Capitolul II. Exemple de aplicatii ale POO in C++......................33
2.1. Punctul si probleme asupra punctului............................33
2.2. Vectori in spatiu.....................................40

Bibliografie..........................................66

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Particularizari ale algebrei liniare numerice prin aplicatii ale Poo in C". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.