Partidele politice romanesti - Managementul resurselor umane

Trimisa la data: 2010-06-25
Materia: Management
Pagini: 91
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_N
Lucrare de licenta despre Partidele politice romanesti - Managementul resurselor umane
Organizatiile politice se confrunta in permanenta cu numeroase probleme, dintre care cea mai importanta, este considereta a fi cea a valorificarii superioare a resurselor umane de care dispun.Omul este foarte greu integrabil intr-o structura coordonata, disciplinata, care are drept scop indeplinirea unor obiective de interes comun.Activitatea politica este perceputa de catre majoritatea oamenilor ca varianta facila de satisfacere a unor interese personale.

Lipsa unei culturi manageriale este cauza primordiala a dereglarii mecanismului de functionare a structurii politice. De o astfel de cultura au nevoie toti membrii organizatiei politice, deseori neintelegerile care intervin intre oamenii care detin functii de conducere si cei care nu au astfel de functii, fiind cauzate de necunoasterea unor notuni elementare de management.Asfel, tema mea de cercetare are ca scop gasirea unor mijloace de a crea sau cultiva o cultura organizationala in cadrul unui partid politic cu pastrarea si promovarea in continuare a principiilor doctrinare. Am folosit drept studiu de caz Partidul National Liberal.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Partidele politice romanesti - Managementul resurselor umane

Cuprins


Introducere.........3

Capitolul I Ipoteza lucrarii...........7

Capitolul II Cadrul teoretic si metodologic........9

Capitolul III Doctrina partidelor politice romanesti. analiza statutului partidului national liberal.........57

Capitolul IV Managementul resurselor umane in partidul national liberal..........70

Concluzii...........87

Implicatii practice...........89

Bibliografie..........90

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Partidele politice romanesti - Managementul resurselor umane". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.