Patrunderea pe piata romaneasca a unei companii

Trimisa la data: 2009-10-13 Materia: Marketing Pagini: 40 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Roxana_Il
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Patrunderea pe piata romaneasca a unei companii
Din punctul de vedere al gradului de deschidere pietei romanesti fata de investitorii straini si produsele lor, acesta este unul foarte ridicat, atat la nivel guvernamental la care exista reglementari de natura de a-i atrage (de exemplu, scutiri de impozite pe venit pentru o perioada determinata de timp) dar si la nivelul persoanelor fizice si juridice care in general acorda atentie sporita produselor de provenienta straina, in special celor din tari vest-europene si din SUA, care, in viziunea lor, au drept caracteristica intrinseca, un nivel superior al calitatii. Acest factor, desi subiectiv, poate avea un impact substantial asupra vanzarilor companiei.

Din punctul de vedere al cadrului legislativ reglementarile de ordin juridic, vamal, fiscal cum ar fi legea ce prevede scutirea de taxe vamale pentru importurile de componente de calculatoare si de tehnica de calcul in general, legea comertului electronic si legea privind parcurile tehnologice vin sa incurajeze patrunderea pe piata a investitorilor straini. Exista insa si reglementari nefavorabile cum ar fi legea leasingului (Nr.99/1999), prin care se stabileste ca bunurile ce constituie obiectul unui contract de leasing nu pot avea o valoare reziduala mai mica de 20% din valoarea initiala. Conform legii, termenul de amortizare in cazul echipamentelor de calcul este de maxim trei ani. Daca un cumparator opteaza pentru un astfel de contract pe o perioada de trei ani.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Patrunderea pe piata romaneasca a unei companii

Lucrare de licenta despre Patrunderea pe piata romaneasca a unei companii
Cuprins

Capitolul I. Prezentarea conditiilor care determina adoptarea programului de marketing international............................................3

Capitolul II. Descrierea obiectivelor urmarite prin programul de marketing international.................................25

Capitolul III. Activitatile desfasurate in cadrul programului de marketing...........................................29

Capitolul IV. Stabilirea bugetului de marketing.......................34

Capitolul V. Evaluarea si controlul programului de marketing.................................35

Capitolul VI. Concluzii finale..................................37

Bibliografie.........................................39
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Patrunderea pe piata romaneasca a unei companii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.