Pedeapsa in caz de recidiva

Trimisa la data: 2010-06-03
Materia: Drept
Pagini: 87
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Adina_Vl
Lucrare de licenta despre Pedeapsa in caz de recidiva
Starea de recidiva presupune anumite conditii de existenta, in absenta carora pluralitatea de infractiuni poate fi incadrata in reglementarile concursului de infractiuni sau a pluralitatii intermediare. Aceste conditii, fiind obligatorii, se impun a fi constatate in fiecare caz concret.Ca prima conditie, pentru a se realiza starea de recidiva legea penala cere sa existe o hotarare de condamnare definitiva la pedeapsa inchisorii mai mare de 6 luni, chiar si numai cu o singura zi, sau cel putin trei condamnari pana la 6 luni inclusiv, pronuntate toate pentru infractiunile intentionate care formeaza primul sau termen.

Aptitudinea legala a unei condamnari de a constitui primul termen al recidivei este conditionata de definitivarea ei inainte de savarsirea celei de-a doua infractiuni. Data definitivarii hotararii de condamnare se stabileste in conformitate cu prevederile art.416, 4161 si art. 417 din Codul de procedura penala.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Pedeapsa in caz de recidiva

Lucrare de licenta despre Pedeapsa in caz de recidiva
Cuprins

Capitolul I Pluralitatea de infractiuni. Forme. Delimitarea recidivei de celelalte forme ale pluralitatii de infractiuni...............3

Capitolul II Definitia, termenii si conditiile recidivei............10

Capitolul III Modalitatile recidivei..................35

Capitolul IV Recidiva postcondamnatorie.............45

Capitolul V Recidiva post-executorie............59

Capitolul VI Mica recidiva.............66

Capitolul VII Pedeapsa in caz de recidiva..........70

Bibliografie.................85

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Pedeapsa in caz de recidiva". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.