Perceptia afisului electoral - imagine simpla sau ca mesaj complex

Trimisa la data: 2010-08-28
Materia: Stiinte Politice
Pagini: 128
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_P
Lucrare de licenta despre Perceptia afisului electoral - imagine simpla sau ca mesaj complex
In mod normal, un capitol dedicat comunicarii ar trebui sa inceapa cu o definitie a acesteia, totusi in ceea ce priveste conceptul mai sus mentionat, definirea este aspectul cel mai controversat. De fapt exista foarte multe definitii ale comunicarii, problema este insa produsa de polisemia cuvantului, care il face utilizabil in domenii care nici macar nu sunt conexe.

In opinia biologului Edward O. Wilson comunicarea este o actiune a unui organism sau a unei celule care altereaza modele probabile de comportament ale altui organism sau unei alte celule, intr-o maniera adaptativa pentru unul sau ambii participanti . Exista si definitia lui Carl I. Howard, Irving I. Janis si Harold H. Kelley, conform carora comunicarea este un proces prin care un individ (comunicatorul) transmite stimuli (de obicei verbali) cu scopul de a schimba comportarea altor indivizi (auditoriul) . Este evidenta similitudinea intre ceea ce postuleaza aceasta definitie si modelul comunicarii sau al invatarii mesajului cunoscut in psihologia sociala.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Perceptia afisului electoral - imagine simpla sau ca mesaj complex

Cuprins

Abstract.........3

Introducere......4

Capitolul I Comunicarea umana. Forme ale comunicarii umane.......9

Capitolul II Comunicarea politica si marketingul electoral.......37

Capitolul III - Publicitatea electorala. Afisajul electoral......70

Capitolul IV - Campania lui Traian Basescu si Adrian Nastase, noiembrie 2004. Focus grup.........88

Concluzii finale..........119

Anexe...........123

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Perceptia afisului electoral - imagine simpla sau ca mesaj complex". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.