Perfectionarea activitatii de negociere in cadrul unei Regii Autonome

Trimisa la data: 2010-08-08
Materia: Economie
Pagini: 66
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriel_C
Lucrare de licenta despre Perfectionarea activitatii de negociere in cadrul unei Regii Autonome
Privirea deschisa si primitoare, zambetul cald, prietenesc, mimica faciala destinsa, denotand mult calm si stapanire de sine, volumul, debitul, accentul, intensitatea si inflexiunea vocii, strangerea calda si asiguratoare de mana, corelata cu gestul(extrem de atent, bine pregatit si exersat al oferirii propriei carti de vizita), amplitudinea respiratiei, mimica si gesturile -perfect controlate - se constituie in tot atatea complexe elemente ale mecanicii exprimarii capabile sa ne confere sanse substantial majorante in demersul nostru catre reusita.

Cunoasterea interlocutorului. In aceasta etapa putem apela la experienta si stiinta sau la instinctul sau perceptiile fiecaruia dintre noi, iar in functie de alegerea facuta ne putem identifica cu una din cele doua categorii si anume profesor sau diletant.Un profesor se pregateste cu asiduitate, muncind, perseverent, ani si ani de zile, deoarece el crede in importanta fiecarui detaliu comportamental, pe care il invata, si-l impune si il exerseaza pana la exasperare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Perfectionarea activitatii de negociere in cadrul unei Regii Autonome

Lucrare de licenta despre Perfectionarea activitatii de negociere in cadrul unei Regii Autonome
Cuprins

Capitolul I Aspecte teoretice privind negocierea....................3

Capitolul II Prezentarea generala a R.A.-A.P.P.S Suceava...........10

Capitolul III Diagnosticarea activitatilor desfasurate in cadrul R.A.-A.P.P.S. Suceava..............19

Capitolul IV Modalitati de crestere a eficientei pe seama perfectionarii activitatii de negociere..........39

Capitolul V Concluzii..............51

Anexe.................53

Bibliografie..........65

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Perfectionarea activitatii de negociere in cadrul unei Regii Autonome". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.