Perfectionarea managementului resurselor umane

Trimisa la data: 2010-12-03
Materia: Resurse Umane
Pagini: 73
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Oreste_A
Lucrare de licenta despre Perfectionarea managementului resurselor umane
Analiza economica reprezinta evaluarea proiectelor din perspectiva economiei nationale, spre deosebire de analiza financiara, care este de fapt tot o analiza economica, dar din punct de vedere al initiatorului
Analiza economica are ca obiect investigarea cheltuielilor de munca sociala in raport cu rezultatele, cu efectele ce se obtin.
Premiza utilizarii resurselor materiale si financiare in avantajul intreprinderii a reprezinta asigurarea cu personalul necesar atat din punct de vedere cantitativ, cat si calitativ.

Potentialul uman reprezinta o conexiune, o convergenta de variabile interne, externe sau mixte care, unite in diferite proportii si alaturate performantelor intreprinderii vor crea persoane si personalitati cu rezultatele si capacitatile lor. Principalele subiecte urmarite in analiza activitatii personalului vor fi: analiza in dinamica a efectivului de salariati pe total si pe categorii, analiza nivelului de calificare si consecintele economico - financiare ale acesteia, analiza stabilitatii efectivului de salariati etc.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Perfectionarea managementului resurselor umane

Cuprins

Capitolul I. Abordarea maangementului resurselor umane din perspectiva integrarii si globalizarii economice..............................3

Capitolul II. Analiza diagnostic a S.C. ELECTROAPARATAJ S.A..............................................9
2.1. Prezentarea generala a S.C. ELECTROAPARATAJ S.A...................9
2.2. Particularitati ale mediului de afaceri........................13
2.3. Organizarea biroului de resurse umane........................16
2.4. Analiza activitatii personalului la Electroaparataj............................................20
2.5. Analiza diagnostic a demoniului managerial.....................36

Capitolul III. Perfectionarea managementului resurselor umane......................................41
3.1. Strategii de Planificare a Resurselor Umane.....................41
3.2. Perfectionarea activitati de Recrutare si Selectie a Personalului......................................44
3.3. Perfectionarea activitatii de Analiza si Proiectare a Posturilor.......................................50
3.4. activitati de Evaluare a performantelor.......................53
3.5. Ghid de implementare a masurilor de perfectionare a managementului resurselor umane.............................................56

Capitolul IV. Concluzii...........................................59

Bibliografie...............................................72

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Perfectionarea managementului resurselor umane". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.