Perfectionarea managementului resurselor umane

Trimisa la data: 2010-12-03 Materia: Resurse Umane Pagini: 73 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Oreste_A
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Perfectionarea managementului resurselor umane
Analiza economica reprezinta evaluarea proiectelor din perspectiva economiei nationale, spre deosebire de analiza financiara, care este de fapt tot o analiza economica, dar din punct de vedere al initiatorului
Analiza economica are ca obiect investigarea cheltuielilor de munca sociala in raport cu rezultatele, cu efectele ce se obtin.
Premiza utilizarii resurselor materiale si financiare in avantajul intreprinderii a reprezinta asigurarea cu personalul necesar atat din punct de vedere cantitativ, cat si calitativ.

Potentialul uman reprezinta o conexiune, o convergenta de variabile interne, externe sau mixte care, unite in diferite proportii si alaturate performantelor intreprinderii vor crea persoane si personalitati cu rezultatele si capacitatile lor. Principalele subiecte urmarite in analiza activitatii personalului vor fi: analiza in dinamica a efectivului de salariati pe total si pe categorii, analiza nivelului de calificare si consecintele economico - financiare ale acesteia, analiza stabilitatii efectivului de salariati etc.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Perfectionarea managementului resurselor umane

Cuprins

Capitolul I. Abordarea maangementului resurselor umane din perspectiva integrarii si globalizarii economice..............................3

Capitolul II. Analiza diagnostic a S.C. ELECTROAPARATAJ S.A..............................................9
2.1. Prezentarea generala a S.C. ELECTROAPARATAJ S.A...................9
2.2. Particularitati ale mediului de afaceri........................13
2.3. Organizarea biroului de resurse umane........................16
2.4. Analiza activitatii personalului la Electroaparataj............................................20
2.5. Analiza diagnostic a demoniului managerial.....................36

Capitolul III. Perfectionarea managementului resurselor umane......................................41
3.1. Strategii de Planificare a Resurselor Umane.....................41
3.2. Perfectionarea activitati de Recrutare si Selectie a Personalului......................................44
3.3. Perfectionarea activitatii de Analiza si Proiectare a Posturilor.......................................50
3.4. activitati de Evaluare a performantelor.......................53
3.5. Ghid de implementare a masurilor de perfectionare a managementului resurselor umane.............................................56

Capitolul IV. Concluzii...........................................59

Bibliografie...............................................72
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Perfectionarea managementului resurselor umane". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.