Perfectionarea procesului de comunicare manageriala prin modificarea sistemului informational

Trimisa la data: 2010-04-27
Materia: Sociologie
Pagini: 128
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andreea_D
Lucrare de licenta despre Perfectionarea procesului de comunicare manageriala prin modificarea sistemului informational
Elemente concrete de teorie a comunicarii apar insa prima data in lucrarea lui Corax din Siracuza, "Arta retoricii", in secolul VI ante.Hr.. Platon si Aristotel vor continua aceste preocupari, institutionalizand comunicarea ca disciplina de studiu alaturi de filosofie sau matematica, in Lyceum si in Academia Greaca. Romanii vor prelua de la greci aceaste preocupari, dezvoltandu-le si elaborand in jurul anului 100 ante Hr. primul model al sistemului de comunicare.

Evul Mediu, odata cu dezvoltarea bisericii si a cresterii rolului sau in viata oamenilor, odata cu dezvoltarea drumurilor comerciale si cu cristalizarea primelor formatiuni statale, va conferi noi dimensiuni comunicarii. Putem vorbi chiar de o institutionalizare a acestei activitati, in sensul ca in toate statele exista pe langa liderul autohton indivizi instruiti care aveau tocmai menirea de a se ocupa de redactarea actelor oficiale, de consemnarea faptelor, de elaborarea legilor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Perfectionarea procesului de comunicare manageriala prin modificarea sistemului informational

Lucrare de licenta despre Perfectionarea procesului de comunicare manageriala prin modificarea sistemului informational
Cuprins

Caracteristica generala a tezei...........3

Capitolul I. Bazele teoretice ale comunicarii...........15

Capitolul II. Comunicarea manageriala...........35

Capitolul III. Comunicarea verbala (orala)........106

Capitolul IV. Comunicarea verbala scrisa..........112

Capitolul V. Tipuri de corespondenta manageriala..........115

Capitolul VI. Comunicarea nonverbala..........118

Capitolul VII. Concluzii.............125

Capitolul VIII. Bibliografie.........126

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Perfectionarea procesului de comunicare manageriala prin modificarea sistemului informational". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.