Perfectionarea relatiilor cu clientii intr-o intreprindere

Trimisa la data: 2009-07-23
Materia: Management
Pagini: 60
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Oana_Ro
Lucrare de licenta despre Perfectionarea relatiilor cu clientii intr-o intreprindere
In implementarea unei strategii CRM, tehnologiei informatiei ii revine un rol fundamental in scopul maximizarii profitabilitatii printr-o segmentare fina a pietei. Suntem in era tehnologiei informatiei care implica o legatura stransa intre o firma si clientii sai, datorita aparitiei bazelor de date, sistemelor informatice integrate, depozitele de date, facilitatilor oferite de Internet, etc. Toate aceste tehnologii, determina cresterea cotei si profitabilitatii clientilor.Tehnologia informatiei asista diferite procese de management a datelor si cunostintelor, indreptate spre intelegerea nevoilor clientilor, astfel cele mai eficiente strategii CRM pot fi adoptate.

In plus, utilizarea tehnologiei informatiei face posibila culegerea datelor necesare pentru a determina profitabilitatea achizitiei si mentinerii clientilor.Cercetarile efectuate arata ca o crestere cu 5% a gradului de pastrare a clientilor determina o crestere a profitului in termeni ai valorii nete prezente, intre 20-125%. Cu toate ca managerii cunosc importanta mentinerii clientilor de, putini cunosc impactul asupra profitului a relatiilor stranse cu clientii. Drept consecinta, de multe ori ei nu adopta cele mai eficiente strategii de achizitie si fidelizare a clientilor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Perfectionarea relatiilor cu clientii intr-o intreprindere

Lucrare de licenta despre Perfectionarea relatiilor cu clientii intr-o intreprindere
Cuprins

Introducere..........................................3

Capitolul I. Managementul relatiilor cu clientii - cheia succesului in afaceri.......................................5

Capitolul II. Managementul operational al relatiilor cu clientii.......................................................29

Capitolul III. Managementul valorii clientilor companiei ASTRAL TELECOM S.A. ROMANIA......................................40

Capitolul IV. Propuneri de imbunatatire a managementului relatiilor cu clientii in cadrul companiei ASTRAL TELECOM S.A.......................57

Bibliografie..............................60
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Perfectionarea relatiilor cu clientii intr-o intreprindere". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.