Performanta activitatii economice si financiare

Trimisa la data: 2009-10-10
Materia: Economie
Pagini: 73
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Sabrina_Du
Lucrare de licenta despre Performanta activitatii economice si financiare
Ritmicitatea fluxului tehnologic se poate realiza cunoscand posibilitatile de realizare a unor indicatori, in diferite perioade ale anului, ca: fecunditatea, care variaza in functie de sezon (vara este mai scazuta, de 60-70%, iar in lunile mai reci este de 80%); alimentatia; conditiile de microclimat etc.Unitatea functionala pentru maternitate, cresa si ingrasatorie este compartimentul. Acesta difera de la o categorie de suine la alta, din punct de vedere al marimii, al numarului de boxe, al organizarii interioare, al dotarii tehnice etc.

Popularea si depopularea compartimentului se face pe principiul "totul plin - totul gol", creandu-se astfel posibilitatea unor riguroase dezinfectii, fara a se periclita sanatatea animalelor si a se stanjeni desfasurarea fluxului continuu.Lotizarea (gruparea animalelor) se face pe categorii de varsta, greutate corporala, sex, stari fiziologice si chiar tipuri de temperament, destinatei etc., reducandu-se la minimum agresivitatea animalelor.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Performanta activitatii economice si financiare

Cuprins

Capitolul I. Performanta activitatii economico-financiare a S.C. SUINPROD VERGULEASA S.A.....................................3
1.1 Prezentarea generala a S.C. Suinprod Verguleasa S.A........................................3
1.2. Resursele si organizarea activitatii de productie..................5

Capitolul II. Prezentarea generala a S.C. SUINPROD VERGULEASA S.A.........................................24
II.1 Resursele si organizarea activitatii de productie............................................28
II.2 Performanta managementului resurselor umane.......................35
II.3 Performanta activitatii economice.................................38
II.4 Performanta activitatii financiare.................................41
II.5 Concluzii generale ale diagnosticului..............................43
II.6 Piata societatii.........................................56
II.7 Tendinte pe plan extern la suine si carne de suine si influenta lor pentru Romania ..............................................57
II.8 Proiectarea principalilor indicatori economici de eficienta S.C. SUINPROD VERGULEASA S.A............................................60
II.9 Principalele orientari strategice ale unitatii proiectarea perfromantei economice..............................................60

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Performanta activitatii economice si financiare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.