Performanta procesului de distributie la o companie

Trimisa la data: 2010-10-07
Materia: Contabilitate
Pagini: 78
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniel_B
Lucrare de licenta despre Performanta procesului de distributie la o companie
Realizarea unui produs si oferirea lui catre cumparatori implica construirea si dezvoltarea relatiilor cu furnizorii si revanzatorii esentiali in cadrul lantului ofertei al firmei. Acest lant al ofertei este compus din partenerii situati in amonte si in aval, adica din furnizori, intermediari si chiar clienti ai intermediarilor.

Companiile de astazi adopta punctul de vedere al unei retele complete de furnizare a valorii, aceasta retea de furnizare a valorii fiind constituita din firma, furnizori si distribuitori si, in cele din urma, din clienti care intra in ,,parteneriat" unii cu altii pentru a imbunatatii performanta intregului sistem.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Performanta procesului de distributie la o companie

Lucrare de licenta despre Performanta procesului de distributie la o companie
Cuprins

Introducere........................2

Capitolul I - Politica de distributie a companiei moderne...........3

Capitolul II - Strategii de distributie...................23

STUDIU DE CAZ Societatea Comerciala Convenience Prod S.R.L.

Capitolul III - Prezentarea generala a companiei S.C. Convenience Prod s.r.L

Capitolul IV- Analiza diagnostic a S.C. Convenince Prod s.r.l

Capitolul V - Politica de distributie in S.C. Convenience Prod s.r.l.

Concluzii................76

Bibliografie.............78

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Performanta procesului de distributie la o companie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.