Performantele autofurgonetei si valorificarea lor

Trimisa la data: 2010-06-16
Materia: Politehnica
Pagini: 133
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_Ni
Lucrare de licenta despre Performantele autofurgonetei si valorificarea lor
Principalele date tehnice preluate din literatura de specialitate sint prezentate in continuare:
Este dotat cu motor Diesel, cu injectie directa, cu patru cilindri in linie, racit cu apa. Capacitatea cilindrica 3119 cm3 la un raport de compresie 17:1, ce dezvolta o putere maxima 68 CP(50 Kw)la turatia 3200 rot/min si un cuplu maxim 166 Nm/1600 rot/min.Ambreiaj monodisc cu comanda hidraulica Cutie de viteze tip ARO, cu 4+1 trepte sincronizate, comanda prin maneta la podea.

Puntea fata de tip IAB, rigida, nemotoare cu un ecartament 1650 mm, iar puntea spate, motoare cu roti duble, ecartament mediu 1510 mm
Frana de parcare este de tip mecanica, cu actionare asupra sabotilor puntii spate, iar frana de siguranta foloseste unul din circuitele franei de serviciu Aceasta este hidraulica, servoasistata vacuumatic, cu doua circuite de frana independente "LL", limitator de presiune in functie de sarcina pe punea spate, cu tamburi si saboti interiori autoreglabili tip duplex pe puntea fata si simplex pe puntea spate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Performantele autofurgonetei si valorificarea lor

Cuprins


Introducere.........3

Capitolul I. Dinamica autovehiculului..........6

Capitolul II. Calculul si constructia puntii motoare.......86

Capitolul III. Amenajarea interioara a autofurgonetelor.........126

Bibliografie........132Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Performantele autofurgonetei si valorificarea lor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.