Performantele cateringului social in echilibrarea valorii nutritive cu implicatii la cantina Colegiului de industrie alimentara "Elena Doamna" din Galati

Trimisa la data: 2010-04-23
Materia: Igiena alimentelor
Pagini: 99
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: alina_profir
Lucrare de licenta despre Performantele cateringului social in echilibrarea valorii nutritive cu implicatii la cantina Colegiului de industrie alimentara "Elena Doamna" din Galati
Colegiul de industrie alimentara “ Elena Doamna” din Galati a fost infiintat in anul 1966. S-a numit atunci Liceul industrial pentru Industria Alimentara si a functionat in anul scolar 1966-1967 cu doua clase având specialitatea Chimia produselor alimentare.

Sediul scolii a fost in toata aceasta perioada cel din strada Domneasca, nr. 169. In anul scolar 1967-1968 a fost introdusa a doua specializare, Industrii alimentare fermentative.

In primii ani de functionare, liceul scolariza copii nu numai din Galati, ci si din judetele limitrofe, unde nu erau inca infiintate licee de industrie alimentara.

Pentru fiecare specializare existau la inceput câte doua clase. In anul scolar 1969-1970, liceul primea in clasa a IX-a un numar de 189 de elevi, adica cinci clase la cele doua sectii.

In anul scolar 1970-1971 a aparut o noua specializare, Pescuit si Prelucrarea pestelui, cu un numar de 74 de elevi. Au fost infiintate si clase de elevi care urmau cursurile serale.

In anul 1980 liceul avea urmatoarele specializari: lucrator in morarit si panificatie; operator in industrii fermentative; pescuit si prelucrarea pestelui; conserve de legume, carne, fructe si produse lactate; electromecanic in industria alimentara.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Performantele cateringului social in echilibrarea valorii nutritive cu implicatii la cantina Colegiului de industrie alimentara "Elena Doamna" din Galati

Lucrare de licenta despre Performantele cateringului social in echilibrarea valorii nutritive cu implicatii la cantina Colegiului de industrie alimentara "Elena Doamna" din Galati
Cuprins

Capitolul I Descriere unitate................................1
1.1.Tip de unitate proiectata................................1
1.2. Descrierea locatiei.....................................3
1.3. Descrierea produselor fabricate.........................4

Capitolul II Managementul productiei.........................9
2.2 Managementul serviciilor...............................30
2.2.1 Managementul serviciilor directe (de baza).............30
2.2.2 Managementul serviciilor auxiliare.....................31
2.3 Managementul calitatii si securitatii alimentare.......34
2.3.1 Managementul calitatii alimentare.....................34
2.3.1 Managementul securitatii alimentare....................41
2.4 Managementul financiar.................................48

Capitolul III Managementul valentei nutritive in cateringul scolar....50
3.1 Elementele unui regim echilibrat pentru elevi............50
3.2 Substantele nutritive si rolul lor in alimentatie........54
3.3 Ratia alimentara.....................62
3.4 Determinarea valorii nutritive a produselor alimentare............64
3.5 Analiza regimului alimentar al elevilor din cadrul colegiului "Elena Doamna” Galati".........................68
3.6 Analiza influentei prelucrarilor tehnologice asupra valorii nutritive a produselor alimentare..............79
3.7 Preocupari pe plan international privind imbunatatirea valorii nutritive........................85

Concluzii si recomandari.......................88

Bibliografie...................................78

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Performantele cateringului social in echilibrarea valorii nutritive cu implicatii la cantina Colegiului de industrie alimentara "Elena Doamna" din Galati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.