Performantele financiare ale organizatiei

Trimisa la data: 2010-03-11
Materia: Economie
Pagini: 158
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristi_D
Lucrare de licenta despre Performantele financiare ale organizatiei
Pierderile ca reduceri ale beneficiilor economice pot sau nu sa apara in activitatile curente ale intreprinderii. In aceasta situatie se afla rezultatul din calamitati sau cel din lichidarea activelor imobilizate. De asemenea, se includ si pierderile constatate sau nerealizate cum sunt cele rezultate din diferentele nefavorabile de curs valutar, sconturile acordate clientilor, pirderile nete din vanzarea sau cumpararea de titluri de plasament.

De asemenea, in definirea rezultatului nu poate fi ocolit punctul de vedere patrimonial, acela adoptat pentru mentinerea capitalului financiar. In concordanta cu acesta, rezultatul se defineste ca fiind variatia situatiei nete a patrimoniului intreprinderii in cursul unui exercitiu financiar determinata prin activitatea intreprinderii. In timpul perioadei financiare, orice intreprindere isi fixeaza ca obiective profit imediat sau pe termen mediu si continuitate. Pentru a realiza aceste obiective, ea cumpara, vinde, fabrica, investeste, plateste salarii si impozite.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Performantele financiare ale organizatiei

Cuprins

Capitolul I Delimitari si fundamentari teoretice privind rezultatul intreprinderii........3

Capitolul II Caracterizarea economico-organizatorica a SC "Anticorosiv" SA............39

Capitolul III Model de calcul a rezultatului la S.C. "Anticorosiv" SA.............47

Capitolul IV Analiza activitatii economico-financiare privind rezultatele intreprinderii........71

Capitolul V Posibilitati de folosire a tehnicii de calcul in analiza si calculul rezultatului............77

Bibliografie............160Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Performantele financiare ale organizatiei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.