Performantele financiare ale organizatiei

Trimisa la data: 2010-03-11 Materia: Economie Pagini: 158 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Cristi_D
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Performantele financiare ale organizatiei
Pierderile ca reduceri ale beneficiilor economice pot sau nu sa apara in activitatile curente ale intreprinderii. In aceasta situatie se afla rezultatul din calamitati sau cel din lichidarea activelor imobilizate. De asemenea, se includ si pierderile constatate sau nerealizate cum sunt cele rezultate din diferentele nefavorabile de curs valutar, sconturile acordate clientilor, pirderile nete din vanzarea sau cumpararea de titluri de plasament.

De asemenea, in definirea rezultatului nu poate fi ocolit punctul de vedere patrimonial, acela adoptat pentru mentinerea capitalului financiar. In concordanta cu acesta, rezultatul se defineste ca fiind variatia situatiei nete a patrimoniului intreprinderii in cursul unui exercitiu financiar determinata prin activitatea intreprinderii. In timpul perioadei financiare, orice intreprindere isi fixeaza ca obiective profit imediat sau pe termen mediu si continuitate. Pentru a realiza aceste obiective, ea cumpara, vinde, fabrica, investeste, plateste salarii si impozite.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Performantele financiare ale organizatiei

Cuprins

Capitolul I Delimitari si fundamentari teoretice privind rezultatul intreprinderii........3

Capitolul II Caracterizarea economico-organizatorica a SC "Anticorosiv" SA............39

Capitolul III Model de calcul a rezultatului la S.C. "Anticorosiv" SA.............47

Capitolul IV Analiza activitatii economico-financiare privind rezultatele intreprinderii........71

Capitolul V Posibilitati de folosire a tehnicii de calcul in analiza si calculul rezultatului............77

Bibliografie............160Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Performantele financiare ale organizatiei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.