Performantele intreprinderii sub forma tabloului fluxurilor de trezorerie

Trimisa la data: 2009-03-07
Materia: Finante-Banci
Pagini: 45
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Relu_A
Lucrare de lcienta despre Performantele intreprinderii sub forma tabloului fluxurilor de trezorerie
Prezentarea contului de rezultate in format lista, ofera avantajul ca permite delimitarea rezultatului curent provenit din activitatea de exploatare si financiara, de rezultatul exceptional, stiind ca acesta din urma este caracterizat printr-o variatie semnificativa de la un an la altul si de la o intreprindere la alta. In plus aceasta delimitare este necesara si pentru faptul ca rezultatul curent este un indicator important in aprecierea performantei activitatii oricarei intreprinderi.
Acest model este orientat spre determinarea indicatorului pivot productia exercitiului, desi el nu apare in cadrul structurii.

De asemenea, modelul de cont de rezultate in format lista cu prezentarea cheltuielilor dupa natura, permite determinarea valorii adaugate la nivelul intreprinderii si furnizarea de informatii necesare conturilor nationale. Controlul intern si extern este de asemenea facilitat. Prezentarea contului de profit si pierdere dupa natura veniturilor si cheltuielilor, este considerata ca raspunde contabilitatii generale deoarece prezinta marimea valorii adaugate de intreprindere si explica modul ei de impartire intre participantii la crearea acestei valori.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Performantele intreprinderii sub forma tabloului fluxurilor de trezorerie

Cuprins

Capitolul I. Rolul si locul situatiilor financiare in cadrul sistemului
contabil al unei intreprinderi.................................4
1.1. Definirea situatiilor financiare. Utilizatorii situatiilor financiare ...................................4
1.2. Limitele contului de profit si pierdere........................9
1.3. Puncte de vedere privind conceptele de capacitate de autofinantare si surplus monetar......................................15
1.4. Necesitatea intocmirii unui tablou al fluxurilor de trezorerie..........................................24
1.5. Locul si rolul tablourilor de flux in sistemul de documente de sinteza al intreprinderii.......................................28

Capitoull IV. Exemplu practic de intocmire a tabloului fluxurilor de
trezorerie LA SC IVY COMPANY SA..........................32
4.1. Prezentarea SC IVY COMPANY SA..............................32
4.2. Intocmirea tabloului fluxurilor de trezorerie pe baza datelor furnizate de bilantul contabil si contul de profit si pierdere aferente exercitiului financiar.......................................34

Bibliografie...............................................45

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Performantele intreprinderii sub forma tabloului fluxurilor de trezorerie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.