Performantele unei organizatii pe baza analizei rezultatelor acesteia

Trimisa la data: 2010-05-10
Materia: Economie
Pagini: 65
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ana_S
Lucrare de licenta despre Performantele unei organizatii pe baza analizei rezultatelor acesteia
Intreprinderea comercializeaza un numar mic de articole, iar in cadrul acestora se inregistreaza o concentrare puternica pe articolul nr. 1. Daca zona A e formata din produse de cerere constanta, cu o rotatie rapida si a caror piata se caracterizeaza printr-o concurenta slaba, intreprinderea realizeaza CA preconizata cu un grad sporit de certitudine.

Din punct de vedere al rentabilitatii, ea este de asemenea avantajata, pentru ca produsele comercializate, putine la numar si cu o rotatie accelerata reclama cheltuieli de aprovizionare-stocare-vanzare reduse. Daca cererea pentru produsele din zona A este aleatoare, iar concurenta este puternica, aceasta distributie pe produse are un risc comercial sporit. Scaderea cererii sau ofensiva unui concurent pentru un produs din zona A pune in pericol stabilitatea, respectiv rentabilitatea acesteia. Analog pentru anii 2000,2001.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Performantele unei organizatii pe baza analizei rezultatelor acesteia

Cuprins

1.Prezentarea generala a firmei si structura ei organizatorica.......3

2. Analiza cifrei de afaceri (CA).............6
2.1. Analiza evolutiei in timp a CA...........7
2.2. Analiza structurii CA............9
2.3. Analiza cifrei de afceri in sfera distributiei...........14
2.4. Analiza cifrei de afaceri pe produs..........17
2.5. Analiza factoriala a CA............24
2.6. Analiza corelatiei CA - pret...........31
2.7. Analiza sezonalitatii productiei si vanzarilor...........44

3. Analiza valorii adaugate................49
3.1. Analiza productiei exercitiului.......55

4. Analiza marjei comerciale.............56

5. Concluzii..............59

6. Bibliografie...........64

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Performantele unei organizatii pe baza analizei rezultatelor acesteia". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.