Personalul - componenta esentiala a mixului de marketing in turism - Grupul Hotelier Ambient

Trimisa la data: 2015-07-12
Materia: Marketing
Pagini: 72
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: petrobv
Lucrare de disertatie despre Personalul - componenta esentiala a mixului de marketing in turism - Grupul Hotelier Ambient
Aceasta lucrare are la baza analiza rolului si importanta personalului intr-o organizatie. Am ales aceasta tema deoarece utilizarea personalului in cadrul unei indreprinderi/firme si importanta sa pentru succesul unei companii, este, si va fi intotdeauna un subiect interesant, complex, si sensibil ce reflecta constientizarea intreprinzatorilor, managerilor, ca o organizatie se ridica cu ajutorul resursei umane.Resursele umane sunt implicate in toate sferele de activitate.

Pentru a obtine calitate, pozitionare, satisfactia clientilor, si nu in cele din urma profit, e nevoie de o baza rigida pe care o constituie oamenii, care vor face posibila obtinerea rezultatelor de performanta ale organizatiei, mai ales in industria hoteliera. Lucrarea de fata doreste sa analizeze strategiile de personal pe care Grupul Hotelier Ambient le aplica pentru a-si crea baza rigida care ii va asigura rezultate de performanta, si sa faca o evaluare a satisfactiei angajatilor la locul de munca ocupat. Strategiile de personal aplicate de societatea analizata in aceasta disertatie au fost determinate cu ajutorul informatiilor obtinute pe baza cercetarii documentare a unor site-uri de review-uri, a web site-urilor unitatilor de cazare din grupul hotelier Ambient si in urma interactiunii cu un angajat din cadrul hotelului Ambient.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Personalul - componenta esentiala a mixului de marketing in turism - Grupul Hotelier Ambient

Cuprins

Introducere.................................6

Capitolul I. Aspecte conceptuale si metodologice privind rolul si important personalului intr-o organizatie..........................7
1.1. Cresterea nevoii de utilizare a resursei umane in cadrul diverselor sectoare de activitate respectiv in cadrul organizatilor.............7
1.2. Resursele umane- componenta principala a fortelor de productie...........................8
1.3. Rolul si particularitatile resurselor umane intr-o organizatie........................9
1.4. Importanta personalului in cadrul unei organizatii...............11
1.5. Importanta satisfactiei angajatilor........................14
1.6. Scopul lucrarii, obiectivele investigatiei si metode de cercetare..........................15

Capitolul II. Prezentarea generala a grupului hotelier Ambient...........................17
2.1. Hotelul Ambient 4*............................17
2.2. Pensiunea Ambient Guest House......................20
2.3. Apartamente in regim hotelier Ambient Residence........................22
2.4. Vila Ambient............................23
2.5. Conacul Ambient...........................25

Capitolul III. Strategii de personal aplicate de Grupul Hotelier Ambient.................................29
3.1. Activitatea grupului hotelier Ambient.......................29
3.2. Structura si numarul personalului.....................31
3.3. Strategii de personal........................35
3.4. Evaluarea satisfactiei angajatilor grupului hotelier Ambient.....................................44

Capitolul IV. Concluzii si propuneri...........................60

Bibliografie generala...............................65

Anexe....................................66

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Personalul - componenta esentiala a mixului de marketing in turism - Grupul Hotelier Ambient". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.