Perspectiva clientilor despre analiza procesului de decontare

Trimisa la data: 2010-05-31
Materia: Contabilitate
Pagini: 31
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandra_P
Lucrare de licenta despre Perspectiva clientilor despre analiza procesului de decontare
Perspectiva clientilor despre analiza procesului de decontare
In conditiile economiei de piata, o parte din informatiile contabile devin transparente. Ele privesc situatia patrimoniala, rezultatele si situatia financiara, relatiile unitati cu terti si sunt produsul contabilitatii financiare. Cealalta parte a informatiilor contabile sunt confidentiale , privesc numai conducerea unitatii si sunt produsul contabilitatii de gestiune. Separarea celor doua categorii de informatii contabile genereaza dualismul in contabilitate.

Pentru a-si indeplini functiile contabilitatea trebuie sa satisfaca anumite cerinte: sa fie organizata si condusa in mod corespunzator normelor legale, sa fie tinuta la zi, sa fie clara si precisa sa cuprinda date complete care sa fie furnizate la timp conducerii unitatii si celor interesati in cunoasterea rezultatelor obtinute si gestionarea patrimoniului.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Perspectiva clientilor despre analiza procesului de decontare

Lucrare de licenta despre Perspectiva clientilor despre analiza procesului de decontare
Cuprins

1.Prezentarea firmei...............2

2.Obiectul si metoda contabilitati.............3
2.1Obiectul de studiu al contabilitati...........4
2.2.Metoda contabilitati..........5
2.3.Documente contabile si justificative.............6

3.Introducere in contabilitatea Clientilor...........7
3.1.Structura creantelor..................9

4.Contabilitatea decontarilor cu clienti............12
4.1.Contul 411 "Clienti"..................12
4.2. Contul 418 " Clienti - facturi de intocmit "............18
4.3. 4.3.Contul 413 "Efecte de primit".................20
4.4. Contul 416 " Clienti incerti "....................22
4.5.Contul 419 " Clienti - creditori"..................24

5. Monografia contabila............27

6. Concluzii................30

7. Bibliografie.............31

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Perspectiva clientilor despre analiza procesului de decontare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.