Perspectiva socio - cognitiva si mecanismele prin care violenta mass - media actioneaza asupra prescolarilor

Trimisa la data: 2010-04-28
Materia: Sociologie
Pagini: 55
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andreea_B
Lucrare de licenta despre Perspectiva socio - cognitiva si mecanismele prin care violenta mass - media actioneaza asupra prescolarilor
Copilul agresiv (judecat agresiv pentru ca el are tendinta de a raspunde in mod agresiv la situatii deplasate) era mai susceptibil de a selectiona indici sugerand ostilitate, interpretarea intentiei altuia ca fiind agresiva, alegerea unei solutii agresive ca urmare a unei evaluari sumare sau neadecvate. Aceste raspunsuri agresive risca a fi considerate ca inoportune de anturajul care efectueaza acelasi tip de tratare a informatiei.

Mai recent, Dodge, Bater si Pettit (1990) au demonstrat ca, maltratarile aplicate copiilor sunt un element predictiv al agresivitatii care se manifesta ulterior, si ca aceasta relatie se explica prin faptul ca copiii supusi la maltratari sunt mai susceptibili de a obtine interpretari ostile in tratarea informatiei sociale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Perspectiva socio - cognitiva si mecanismele prin care violenta mass - media actioneaza asupra prescolarilor

Lucrare de licenta despre Perspectiva socio - cognitiva si mecanismele prin care violenta mass - media actioneaza asupra prescolarilor
Cuprins

1.Introducere.........3

2. Teorii asupra agresivitatii.........5

3. Predispozitia biologica copilului spre agresivitate..........10

4. Perspectiva socio-cognitiva privind agresivitatea............11

5. O pozitie a masurarii controlului pentru copiii prescolari........16

6. Mecanismele prin care violenta mass - media.......20

7. Metodologie (design experimental)...........35

8. Analiza si prelucrarea datelor..........38

9.Concluzii.............40

Anexe.............41

10. Bibliografie...........53

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Perspectiva socio - cognitiva si mecanismele prin care violenta mass - media actioneaza asupra prescolarilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.