Perspectiva socio - cognitiva si mecanismele prin care violenta mass - media actioneaza asupra prescolarilor

Trimisa la data: 2010-04-28 Materia: Sociologie Pagini: 55 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Andreea_B
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Perspectiva socio - cognitiva si mecanismele prin care violenta mass - media actioneaza asupra prescolarilor
Copilul agresiv (judecat agresiv pentru ca el are tendinta de a raspunde in mod agresiv la situatii deplasate) era mai susceptibil de a selectiona indici sugerand ostilitate, interpretarea intentiei altuia ca fiind agresiva, alegerea unei solutii agresive ca urmare a unei evaluari sumare sau neadecvate. Aceste raspunsuri agresive risca a fi considerate ca inoportune de anturajul care efectueaza acelasi tip de tratare a informatiei.

Mai recent, Dodge, Bater si Pettit (1990) au demonstrat ca, maltratarile aplicate copiilor sunt un element predictiv al agresivitatii care se manifesta ulterior, si ca aceasta relatie se explica prin faptul ca copiii supusi la maltratari sunt mai susceptibili de a obtine interpretari ostile in tratarea informatiei sociale.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Perspectiva socio - cognitiva si mecanismele prin care violenta mass - media actioneaza asupra prescolarilor

Lucrare de licenta despre Perspectiva socio - cognitiva si mecanismele prin care violenta mass - media actioneaza asupra prescolarilor
Cuprins

1.Introducere.........3

2. Teorii asupra agresivitatii.........5

3. Predispozitia biologica copilului spre agresivitate..........10

4. Perspectiva socio-cognitiva privind agresivitatea............11

5. O pozitie a masurarii controlului pentru copiii prescolari........16

6. Mecanismele prin care violenta mass - media.......20

7. Metodologie (design experimental)...........35

8. Analiza si prelucrarea datelor..........38

9.Concluzii.............40

Anexe.............41

10. Bibliografie...........53
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Perspectiva socio - cognitiva si mecanismele prin care violenta mass - media actioneaza asupra prescolarilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.