Perspective de dezvoltare a intreprinderilor particulare in Romania

Trimisa la data: 2010-10-04
Materia: Economie
Pagini: 87
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dan_D
Lucrare de licenta despre Perspective de dezvoltare a intreprinderilor particulare in Romania
In aceeasi perioada, apare si societatea in nume colectiv, care raspundea interesului ca negotul intemeiat de un comerciant sa poata fi continuat de descendentii lui sub aceeasi firma.Marile cuceriri coloniale din secolele al XVI-lea si al XVII-lea au solicitat importante capitaluri care au fost obtinute in Olanda, Franta, Anglia, etc., prin infiintarea societatilor anonime pe actiuni, ca de exemplu: Compania Olandeza a Indiilor Orientale (1602), Compania Noii Frante, etc.

Printr-o lege din 1897, in Germania s-a introdus o noua forma de societate si anume societatea cu raspundere limitata, care imbina avantajele societatii de capitaluri cu avantajele societatii de persoane.
Dupa numarul de angajati, marea majoritate a societatilor comerciale sunt socotite mici. In SUA, din cele 11.000.000 de firme, 10.800.000 sunt foarte mici, cu pana la 10 salariati, in ele activand circa 60.000.000 persoane, din cei aproximativ 100.000.000 de angajati. Din restul de circa 200.000 firme mijlocii si mari, doar 500 sunt firme mari, ele realizand insa 70% din profitul tuturor corporatiilor si detinand o treime din activele bancilor si 85% din activele companiilor de asigurari pe viata.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Perspective de dezvoltare a intreprinderilor particulare in Romania

Cuprins

1.Introducere...........3

2.Introducere in problematica societatilor comerciale...............4

3.Agentii economici...........21

4.Aspecte privind functionarea agentilor economici.........31

5.Obiectul si activitatile intreprinderii..........39

6.Functiile intreprinderii.........55

7.Organizarea intreprinderilor.......72

8.Concluzii.........86

Bibliografie........87
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Perspective de dezvoltare a intreprinderilor particulare in Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.