Pescuitul in Romania

Trimisa la data: 2010-03-10
Materia: Geografie
Pagini: 67
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Irina_Ia
Lucrare de licenta despre Pescuitul in Romania
Autoritatea publica centrala care raspunde de pescuit si acvacultura poate scuti de obligatia de a avea la bord jurnalul de pescuit unele ambarcatiuni nepuntate, la propunerea Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura.Navele/ambarcatiunile care descarca capturile pe teritoriul national trebuie sa prezinte structurilor teritoriale ale Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura, in conditiile stabilite de aceasta, o declaratie de debarcare care va cuprinde cantitatile descarcate pentru fiecare specie, zona de provenienta, precum si alte date stabilite de aceasta.

Navele de pescuit aflate sub pavilion roman, care descarca produsele pescaresti in afara teritoriului national, au obligatia de a comunica datele cuprinse in declaratia de debarcare Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura, in conditiile stabilite de aceasta. Navele de pescuit aflate sub pavilion roman comunica Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura, in termenii stabiliti de aceasta, date privind transbordarea produselor de pescuit realizate la bord pe alte nave/ambarcatiuni sau pe care le primesc de la alte nave/ambarcatiuni.Navele apartinand statelor terte vor trebui sa obtina autorizatie de transbordare, in conditiile stabilite de autoritatea publica centrala care raspunde de pescuit si acvacultura.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Pescuitul in Romania

Lucrare de licenta despre Pescuitul in Romania
Cuprins

Capitolul I. Introducere...........................................4

Capitolul II. Aquis-ul comunitar....................................5
II.1 Temeiul Juridic......................................5
II.2 Principiul Accesului Liber La Zonele De Pescuit .................5
II.3 Conservarea Si Gestionarea Resurselor......................6
II.4 Politica Structurala In Domeniul Pescuitului.....................9
II.5 Organizarea Comuna A Pietei...............................10
II.6 Aspectele Internationale Ale Politicii Comunitare In Domeniul Pescuitului....................................12
II.7 Reforma Politicii Comune A Pescuitului.......................12

Capitolul III. Legislatia privind protejarea si exploatarea durabila a resurselor acvatice vii, pescuitul si acvacultura in Romania...............................................15
III.1 Notiuni Generale..................................15
III.2 Conservarea Si Exploatarea Resurselor Acvatice Vii............20
III.3 Masuri De Administrare A Pescuitului..................22
III.4 Pescuitul Recreativ/sportiv In Apele Maritime Si Continentale.....................................24
III.5 Politica Structurala Si Administrarea Capacitatilor De Productie..............................................25
III.6 Flota De Pescuit.................................26
III.7 Stabilirea Porturilor De Baza Si Schimbarea Portului De Baza..............................27
III.8 Acvacultura...........................28
III.9 Raspunderi Si Sanctiuni...............................29
III.10 Pescuitul In Scop Stiintific........................34

Capitolul IV. Studiu de caz. Evaluarea respectarii cerintelor de mediu din domeniul pescuitului in Romania................................35

Capitolul V. Concluzii...........................................65

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Pescuitul in Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.