Piata apei minerale in Romania

Trimisa la data: 2010-10-04
Materia: Geografie
Pagini: 96
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandru_R
Lucrare de licenta despre Piata apei minerale in Romania
Abordand mediul de afaceri la nivelul intreprinderii el este alcatuit dintr-o retea de variabile exogene carora intreprinderea le opune propriile sale resurse - umane, materiale si financiare - respectiv un set de variabile endogene.

Un mediu generos sprijina cererea manifesta si solvabila, oferind resurse noii baze de piata a intreprinderii. Unele componente ale mediului extern influenteaza pe o arie mai larga mai multe industrii si intreprinderi, pe termen lung, si impotriva lor intreprinderea nu poate decide actiuni de previziune sau control. Acestea alcatuiesc macromediul. Alte componente ale mediului de afaceri sunt specifice anumitor industrii si pot influenta unele firme mai mult decat pe altele. Ele au o actiune directa asupra intreprinderii si alcatuiesc micromediul.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Piata apei minerale in Romania

Cuprins

Capitolul I Prezentarea generala a SC Phoenix SA Buzias.........3
1.1. Scurt istoric............3
1.2. Organizare, conducere, personal.............4
1.3. Organizarea compartimentului de marketing.........6
1.4.Gama de produse si preturile aferente........7

Capitolul II Mediul de afaceri..........9
2.1. Macromediul intreprinderii.........9
2.2. Micromediul ntreprinderii..........16

Capitolul III Piata..........20
3.1. Piata firmei............20
3.2. Aspecte generale privind piata apelor minerale..........23
3.3. Informatii financiare...........26
3.4. Concurenta..............28

Capitolul IV Mixul de marketing.............30
4.1. Politica de produs...........31
4.2.Politica de pret..............47
4.3. Politica de distributie......62
4.4. Politica de promovare........77

Capitolul V Concluzii si propuneri............91

Bibliografie..............96

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Piata apei minerale in Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.