Piata de capital si modelarea dinamicii acesteia

Trimisa la data: 2009-10-12 Materia: Economie Pagini: 143 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Luminita_D
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Piata de capital si modelarea dinamicii acesteia
Segmentul secundar al pietei financiare este reprezentat in principal de bursa de valori unde cercuri largi de investitori institutionali si privati, vind si cumpara valorile mobiliare emise si puse in circulatie pe piata primara. Piata titlurilor financiare este prin natura sa o piata deschisa, publica, in sensul ca plasamentul se efectueaza in marea masa a investitorilor, iar tranzactiile cu hirtii de valoare au un caracter public.

Pe de alta parte in practica exista si emisiuni si plasamente private de titluri, dar acestea nu fac obiectul reglementarilor si nu beneficiaza de mecanismele specifice unei piete de capital publice. Concentrind cea mai mare parte a tranzactiilor, la bursa de valori se stabilesc cursurile de piata ale titlurilor tranzactionate, cursurile ce indica starea economica si politica din tara respectiva. Datorita acestui fapt bursa devine extrem de sensibila, sintetizind influentele intregii vieti economice interne si internationale. Bursa asigura lichiditatea capitalurilor disponibile dintr-o economie.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Piata de capital si modelarea dinamicii acesteia

Cuprins

Intoducere.......................................3

Capitolul I. Pietele de capital - caracteristici si rol in
economia de piata........................................5

Capitolul II. Sistemul cibernetic al pietei de capital........................................ 27

Capitolul III. Valorile mobiliare si bursele de valori........................................56

Capitolul IV. Structura optima a portofoliului de actiuni........................................117

Concluzii.......................................140

Bibliografie.......................................142

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Piata de capital si modelarea dinamicii acesteia". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.