Piata de capital si modelarea dinamicii acesteia

Trimisa la data: 2009-10-12
Materia: Economie
Pagini: 143
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Luminita_D
Lucrare de licenta despre Piata de capital si modelarea dinamicii acesteia
Segmentul secundar al pietei financiare este reprezentat in principal de bursa de valori unde cercuri largi de investitori institutionali si privati, vind si cumpara valorile mobiliare emise si puse in circulatie pe piata primara. Piata titlurilor financiare este prin natura sa o piata deschisa, publica, in sensul ca plasamentul se efectueaza in marea masa a investitorilor, iar tranzactiile cu hirtii de valoare au un caracter public.

Pe de alta parte in practica exista si emisiuni si plasamente private de titluri, dar acestea nu fac obiectul reglementarilor si nu beneficiaza de mecanismele specifice unei piete de capital publice. Concentrind cea mai mare parte a tranzactiilor, la bursa de valori se stabilesc cursurile de piata ale titlurilor tranzactionate, cursurile ce indica starea economica si politica din tara respectiva. Datorita acestui fapt bursa devine extrem de sensibila, sintetizind influentele intregii vieti economice interne si internationale. Bursa asigura lichiditatea capitalurilor disponibile dintr-o economie.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Piata de capital si modelarea dinamicii acesteia

Cuprins

Intoducere.......................................3

Capitolul I. Pietele de capital - caracteristici si rol in
economia de piata........................................5

Capitolul II. Sistemul cibernetic al pietei de capital........................................ 27

Capitolul III. Valorile mobiliare si bursele de valori........................................56

Capitolul IV. Structura optima a portofoliului de actiuni........................................117

Concluzii.......................................140

Bibliografie.......................................142

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Piata de capital si modelarea dinamicii acesteia". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.