Piata de marketing si studiul complet al acesteia

Trimisa la data: 2010-05-27
Materia: Marketing
Pagini: 328
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eugenia_Ro
Lucrare de licenta despre Piata de marketing si studiul complet al acesteia
Intotdeauna secretul succesului consta in a oferi mult si a cere putin . Aceste cuvinte au devenit continutul unuia dintre principiile de baza ale marketingului. Acesta, combinat cu atingerea unor obiective cum ar fi calitatea si satisfactia consumatorilor, asigura succesul deplin al fimei. De aceea se poate spune ca succesul de care se bucura marile firme se datoreaza faptului ca acestea practica un marketing fastuos profesionist si detul de ermetic. Afacerile mari dispun de banii si de puterea de a influenta si manipula clientela , la scara unor mari grupuri si comunitati umane. Ele creeaza mirajul, psihoza si imaginea publica care orienteaza comportamentele colective.

Afeacerile mici nu au altfel de bugete la indemana. Lipsesc banii si adesea lipseste calificarea necesara practicarii unui marketing avansat si laborios. De aceea in elaborarea conceptelor si evolutiei viitoare a activitatii din cadrul firmei privind vanzarea produselor , a fost introdus conceptul de inteligenta a marketingului. Acest concept are in vedere nu numai ideile prezentate mai sus dar si modalitatile concrete de aplicare a acestora in practica.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Piata de marketing si studiul complet al acesteia

Cuprins

Capitolul I. Bazele marketingului............3
1.1.Conceptul de marketing clasic.......3
1.2.Conceptia marketingului modern......8
1.3.Managementul marketingului..........11
1.4. Functiile marketingului............33
1.5. Mixul de marketing...........35

Capitolul II. Studiul complex al pietei.......64
2.1. Notiunea de piata.........64
2.2. Structura pietei..........68
2.3. Studiile de piata.........73
2.4. Promovarea firmei pe piata.........130
2.5. Previziunea vanzarilor...........136

Capitolul III. Comportamentul consumatorului si procesul de cumparare...........175
3.1. Factorii care influenteaza comportamentul de cumparare........175
3.2. Comportamentul de cumparare........190
3.3. Adoptarea deciziei de cumparare............200
3.4. Modelarea comportamentului consumatorului........206

Capitolul IV. Segmentarea pietei......242
4.1. Conceptia generala despre segmentarea pietei.........242
4.2. Structura pietei.........261
4.3. Relatiile dintre cerere si segmentarea pietei.......276

Bibligrafie..........326

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Piata de marketing si studiul complet al acesteia". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.