Piata financiara - componenta principala a pietei de capital - Bursa de valori

Trimisa la data: 2010-04-19 Materia: Economie Pagini: 125 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Daniel_R
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Piata financiara - componenta principala a pietei de capital. Bursa de valori
Piata primara este piata emisiunilor de titluri, servind la punerea in circulatie a titlurilor emise daca dupa emisiune pentru titlul emis exista o piata secundara pe care el sa se negocieze, iar daca pentru titlul respectiv nu este reglementata piata secundara, piata primara asigura si retragerea din circulatie a titlului emis.

Emisiunea de valori mobiliare consta in oferirea de catre o persoana juridica, pentru cumparare de catre investitori, a unor titluri negociabile si presupune existenta urmatoarelor elemente:
- emitentul, respectiv persoana juridica ce se angajeaza la recunoasterea si plata drepturilor incorporate in instrumentul negociabil, conform clauzelor stipulate in titlul respectiv;
- subscrierea (subscriptia) reprezentata prin cumpararea valorilor mobiliare de catre cei ce detin capitaluri si vor sa le valorifice in acest mod;
- subscriitorii (subscriptorii), persoanele care subscriu, respectiv care cumpara titlurile emise.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Piata financiara - componenta principala a pietei de capital - Bursa de valori

Cuprins

Capitolul I Piata financiara - componenta principala a pietei de capital........2

Capitolul II Hartiile de valoare - instrumente ale pietei financiare.........8

Capitolul III Participantii pe piata financiara......19

Capitolul IV Piata financiara primara.........24

Capitolul V Piata financiara secundara........29

Capitolul VI Evaluarea titlurilor financiare.......40

Capitolul VII Plasamentele bursiere.......53

Capitolul VIII Tranzactii bursiere cu titluri financiare primare.....58

Capitolul IX Tranzactii bursiere cu produse financiare derivate.......74

Capitolul X Indicatorii bursieri.......78

Aplicatii practice......84

Bibliografie.....125
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Piata financiara - componenta principala a pietei de capital - Bursa de valori". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.