Piata imobiliara si a creditului imobiliar in Romania evolutii si perspective

Trimisa la data: 2010-03-03
Materia: Economie
Pagini: 148
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andra_S
Lucrare de licenta despre Piata imobiliara si a creditului imobiliar in Romania evolutii si perspective
Piata imobiliara in Romania a aparut si s-a dezvoltat extrem de rapid dupa 1990. Procesul de structurare al acestei piete poate fi caracterizat prin urmatoarele elemente:operatiunile pe piata imobiliara au devansat ritmul elaborarii si implementarii de catre guvern a reglementarilor specifice;piata imobiliara din Romania nu este lipsita de riscuri, uneori chiar mai mari decat in alte tari, datorita numeroaselor si rapidelor schimbari ale cadrului legal (reconstructia dreptului de proprietate, evaluarea proprietatilor, eliberarea titlurilor de proprietate asupra terenurilor; planurile de urbanism, eliberarea autorizatiilor de constructie etc.)

Institutionalizarea activitatilor specifice pietei imobiliare (crearea unor institutii cu rol administrativ de gestionare a proprietatilor imobiliare, formarea unor asociatii profesionale etc.);
dezvoltarea programelor educationale, la nivel universitar, pentru a asigura o pregatire corespunzatoare operatorilor pe piata imobiliara.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Piata imobiliara si a creditului imobiliar in Romania evolutii si perspective

Cuprins

Capitolul I. Piata imobiliara si a creditului imobiliar in Romania - Evolutii si perspective............3
1.1 Piata imobiliara - Aspecte generale...........3
1.2 Piata imobiliara din Romani.............4
1.3 Surse de finantare a domeniului locativ............7
2.Piata creditului imobiliar...............9
2.1.Creditul - Aspecte generale............9
2.2.Creditul imobiliar in Romania..........12

Capitolul II. Analiza comparativa intre creditul imobiliar si creditul acordat in sistemul de economisire - creditare in domeniul locativ...............26
1. Prezentarea creditului imobiliar acordat de BRD - GSG..........26
1.2 Bugetul de venituri si cheltuieli.............37
1.3 Macheta de analiza a creditului...............39
1.4 Fisa de prezentare a clientului..........41
1.5 Fisa sintetica a creditului..............46
1.6 Aprobarea creditului imobiliar...........53
1.7 Punerea la dispozitie a creditului.......56
1.8 Derularea creditului imobiliar...........59
2. Prezentarea creditului acordat de RBL.....59
2.1 Faza de economisire...........61

Capitolul III. Concluzii si propuneri............85

Capitolul IV Anexe.........90

Bibliografie...........147

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Piata imobiliara si a creditului imobiliar in Romania evolutii si perspective". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.