Piata pitesteana si caile de promovare in consum a produselor

Trimisa la data: 2010-03-29 Materia: Marketing Pagini: 59 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Anca_Da
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Piata pitesteana si caile de promovare in consum a produselor
Ca variabila aflata sub controlul firmei, promovarea serveste unei multitudini de obiective si ia forme practice dintre cele mai diverse. Probabil ca acestea ar fi una dintre principalele explicatii ale impreciziilor si inconsecventelor in acceptiunile atribuite notiunii de "promovare" a unor componente din structura, la randul ei, foarte bogata a activitatii promotionale.

Asa de exemplu sunt folosite cu acelasi inteles, cand notiunile "promovare" si "promovare si publicitate" sunt asezate pe acelasi plan, ca elemente distincte, cand "reclama" este fie opusa, fie incorporata publicitatii.Pe de alta parte, unele ambiguitati privesc prezentarea scopului urmarit de variatele actiuni promotionale. In acest cadru, ies in evidenta aprecierile potrivit carora obiectivul unora dintre activitatile promotionale nu-l constituie stimularea vanzarilor, influentarea in aceasta directie a consumatorului, ci doar informarea acestuia, comunicarea unui mesaj, crearea unui climat si alte asemenea obiective... necomerciale.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Piata pitesteana si caile de promovare in consum a produselor

Cuprins

Introducere............4

Capitolul I. Rolul marketingului in activitatea promotionala.......6
Conceptul de marketing............6
Aparitia si dezvoltarea marketingului.............10
Activitatea promotionala in marketing.............15

Capitolul II. Cai de promovare. Strategii promotionale...........20
2.1 Procesul comunicarii in cadrul politicii promotionale........20
2.2 Publicitatea, componenta esentiala a politicii promotionale...............29
2.3 Promovarea vanzarilor................31
2.4 Relatiile publice..............35
2.5 Utilizarea marcilor in activitatea promotionala.............37
2.6 Fortele de vanzare...............38
2.7 Strategii promotionale. Eficienta actiunilor promotionale.......41

Capitolul III. Prezentare generala- S.C. EUROPEAN DRINKS S.A........52
3.1 Scurt istoric. Obiect de activitate............52
3.2 Gama de produse..................57

Bibliografie..............59
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Piata pitesteana si caile de promovare in consum a produselor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.