Piata si mixul de marketing - studiu de caz

Trimisa la data: 2010-06-19
Materia: Marketing
Pagini: 98
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Corina_St
Lucrare de licenta despre Piata si mixul de marketing - studiu de caz
Atunci cand apare un nou produs care este oferita spre cumparare, clientul potential, daca este interesat, va face o comparatie cu sistemul pe care il foloseste in prezent. {n acest scop el va face o analiza a valorii. Va studia detaliat modul in care produsul cu care lucreaza in prezent functia pentru care este destinat, analizand toate elementele de costuri implicate in realizarea acestei functii.

Clientul potential va studia comparativ noul produs oferit si eventual, alte alternative de materiale sau idei similare, prin care se poate realiza aceeasi functie pe cai diferite.Determinarea costurilor trebuie sa priveasca o perioada specifica de timp pentru a se cuprinde diferentele semnificative din viata produsului in conditiile utilizarii lui finale. Aceasta perioada trebuie sa fie egala cu perioada de intrebuintare a celui mai durabil produs concurent dintre toate alternativele de produse existente.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Piata si mixul de marketing - studiu de caz

Lucrare de licenta despre Piata si mixul de marketing - studiu de caz
Cuprins

Capitolul I Piata produsului..................3


Capitolul II Mixul de marketing.............22


Capitolul III prezentarea generala a S.C. Rauch Romania S.R.L.......54


Capitolul IV Aplicatie practia privind piata si mixul de marketing la SC Rauch Romania SRL............76

Bibliografie................97

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Piata si mixul de marketing - studiu de caz". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.