Plan de afaceri - Maraseea Tabacco Prodserv

Trimisa la data: 2009-07-18
Materia: Marketing
Pagini: 25
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Greta_V
Lucrare de licenta despre Plan de afaceri - Maraseea Tabacco Prodserv
Legenda spune ca prima tigareta a fost inventata cand un Zonave (infanterist francez) si-a gasit pipa blocata de un glonte in timpul bataliei de la Sevastopol. El a avut ideea geniala de a-si inveli ratia de tutun intr-o bucata de hartie gasita in sacul cu praf de pusca. Probabil asa a aparut prima tigareta, cert este insa ca astazi productia si comercializarea tigaretelor a devenit o adevarata industrie. Rezultatele obtinute in acest domeniu sunt foarte mari insa concurenta acerba este deseori descurajanta.

Si atunci, se naste in mod firesc o intrebare: De ce am ales acest domeniu? Motivatia alegerii acestui domeniu Sa-ti creezi firma pe o piata puternica concurentiala inseamna provocare, inseamna o lupta continua, inseamna implicare totala intr-o afacere pe care trebuie sa o gestionezi, iar noi putem sa invingem pentru ca vom avea la dispozitie una dintre cele mai puternice arme: distributia directa. Vom fi mai flexibili asa cum cere o piata forte dinamica. Vom putea fi mai eficienti asa cum trebuie sa fi pe o piata foarte dinamica.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Plan de afaceri - Maraseea Tabacco Prodserv

Cuprins

Scurt istoric...........................................4

Prezentarea firmei...........................................5

Capitolul I. Denumirea si sediul societatii...........................................5

Capitolul II. Forma juridica a societatii...........................................7

Capitolul III. Obiectul de activitate...........................................7

Capitolul IV. Capitalul social..........................................7

Capitolul IV. Conudcerea si administrarea societatii...........................................9

Capitolul V. Pierderile si beneficiile societatii...........................................9

Capitolul VI. Durata societatii...........................................10

Capitolul VII. Dizolvarea, lichidarea, fuziunea si succesiunea...........................................10

Capitolul VIII. Alte activitati privind activitatea societatii...........................................10

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Plan de afaceri - Maraseea Tabacco Prodserv". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.