Plan de afaceri - SC Europa SRL

Trimisa la data: 2010-07-18
Materia: Marketing
Pagini: 33
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Iustina_O
Lucrare de licenta despre Plan de afaceri - SC Europa SRL
Avand in vedere indicii demografici se poate observa o tendinta de imbatranire a populatiei. Statisticile indica ca in anul 2025 trei oameni din 10 vor fi de varsta a treia. Acest lucru este benefic pentru aceasta ramura a industriei. Pe plan intern lucrurile sunt putin diferite. Se afirma acest lucru deoarece din acei 90% cu o putere financiara mica fac parte indeosebi persoanele de varsta a treia si tineri, ei avand venituri si nu isi pot permite o vacanta, oriunde ar fi ea. Pe plan european lucrurile stau similar. Se evidentiaza o imbatranire a populatiei care va continua sa se accentueze dar din punct de vedere financiar lucrurile sunt putin diferite deoarece veniturile persoanelor de varsta a treia sunt relativ mari si acestia isi pot permite o vacanta pe an.

Pentru a veni in intampinarea dificultatilor cu care se confrunta turismul romanesc Sc. Europa va incheia o serie de contracte, conventii cu Ministerul Turismului, se vor face oferte promotionale, diferite programe pentru a mari fluxul de turisti de pe litoralul romanesc ( de exemplu "Litoralul pentru toti ). Principalul obiectiv va fi aducerea de turisti straini pe litoralul romanesc. Un alt obiectiv deosebit de important pe care societatea il are va fi incheierea unor aliante cu concurenta, cu statul pentru : amenajarea plajei, construirea de diguri, infrumusetarea statiunii etc. statul joaca un rol deosebit de important in cadrul acestor aliante deoarece trebuie sa vina cu sprijin logistic, financiar etc.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Plan de afaceri - SC Europa SRL

Cuprins

1. Sumarul..............................................3

2. Inregistrarea registru comertului..............................................4
3. Act costitutiv..............................................4
4. Viziunea ..............................................6
5. Misiunea firmei..............................................8
6. Analiza S.W.O.T...............................................8
7. Incadrarea tipologica a strategiei..............................................10
8. Produsul..............................................10
9. Mijloace comerciale..............................................13
10. Mijloace umane..............................................14
11. Organizarea generala a unitatii hoteliere..............................................15
1. Receptia..............................................16
2. Camere..............................................17
3. Reparatii..............................................18
4. Contabilitate..............................................18
5. Managementul..............................................19
11. Vanzari - previziuni..............................................20

12. Concluzii..............................................32

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Plan de afaceri - SC Europa SRL". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.